Η ΕΛΑΣ εμπιστεύεται το Suzuki V-Strom 650

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 14:00
Η ΕΛΑΣ εμπιστεύεται το Suzuki V-Strom 650

Στα πλαίσια συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, η Σφακιανάκης AEBE παρέδωσε 107 μοτοσυκλέτες Suzuki V-Strom 650, οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

H εκδήλωση παράδοσης έγινε στις 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα. Η επιλογή είναι εξαιρετική, καθόσον όλοι γνωρίζουμε την παροιμιώδη αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου, ο άθραυστος V-2 κινητήρας του οποίου αποτελεί εγγύηση σε βάθος χρόνου.

Οι άνθρωποι που θα  παραλάβουν τα V-Strom 650 σίγουρα θα κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, μια απλή συντήρηση αρκεί για να έχουν στα χέρια τους ένα πραγματικό εργαλείο και -κυριολεκτικά- ανά πάσα στιγμή. Οι 107 μοτοσυκλέτες θα χρησιμοποιηθούν από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και για επιχειρησιακές ανάγκες σε θέματα συνοριακής φύλαξης και διαχείρισης  προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών (Παραμεθόριες Αστυνομικές Υπηρεσίες σε Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Χίο, Σάμο, Λέσβο, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Καστοριά, Πέλλα, Ιωάννινα, Ορεστιάδα, Κιλκίς, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι).

Παρούσα στην τελετή, μεταξύ άλλων, ήταν και η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία στην ομιλία της τόνισε πως “Η συμβολική αυτή τελετή είναι το αποτέλεσμα δουλειάς τετραετίας. Στα χρόνια που πέρασαν, σε στενά δημοσιονομικά πλαίσια, με μέθοδο και με στόχευση αξιοποιήσαμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες συνεργειών προκειμένου να ενισχύσουμε την Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα, υλοποιούμε το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου των οχημάτων της Αστυνομίας.

Ξεκινά η σταδιακή παραλαβή οχημάτων και μοτοσυκλετών, ενώ σε εξέλιξη είναι ανάλογοι διαγωνισμοί ώστε να αποκτηθούν περίπου 2.000 νέα οχήματα”.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 14:00