Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όσο πλησιάζουμε στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο τόσο περισσότερο φουντώνουν οι φήμες από πολλά Το μοντέλο αναμένεται να λέγεται Lucky Explorer 950, τιμώντας το θρυλικό Cagiva Elefant.εργοστάσια ότι ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερο για το μοναδικό αυτό μοτοσικλετιστικό γεγονός. Η MV Agusta είναι μια από τις φίρμες που ετοιμάζουν δυναμική παρουσία και ίσως μας επιφυλάσσει και μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν έξι μήνες πριν είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι οι Ιταλοί ετοιμάζουν έναν καινούριο κινητήρα ο οποίος θα έχει αυξημένη χωρητικότητα στα 950 κ.εκ. Η δομή του θα συνεχίσει να είναι τρικύλινδρη και θα βασίζεται στο υπάρχον μηχανικό σύνολο των 800 κ.εκ. ωστόσο, θα είναι πιο ισχυρός και σίγουρα θα μπορεί να βρει έκφραση σε πολλαπλές εφαρμογές.

Αυτή είναι η μοναδική κατασκοπευτική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με το νέο Adventure της MV Agusta.

Η ιταλική φίρμα ακολουθεί η μόδα των αναβιώσεων παλιότερων μοντέλων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από αυτές είναι μια νέα adventure μοτοσικλέτα πάνω στην οποία δουλεύει το εργοστάσιο από το Βαρέζε. Brembo ακτινικά φρένα, ακτινωτές ζάντες, Arrow εξάτμιση και Marzocchi εμπρός ανάρτηση… αυτά για την ώρα!Πρόκειται για ένα έντονα χωμάτινο μοντέλο το οποίο είναι εξοπλισμένο με τροχό 21 ιντσών εμπρός και αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές κάτι που το βάζει άμεσα στην κατηγορία των Husqvarna Norden 901, Triumph Tiger 900 και Honda Africa Twin.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλά ακόμα για τη μοτοσικλέτα ωστόσο ένα είναι σίγουρο και αυτό είναι η πολυτέλειά της. Η μοτοσικλέτα θα είχε εξοπλισμένη με τον καινούριο κινητήρα των 950 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται να είναι ρυθμισμένος για περισσότερη ροπή και λιγότερη ισχύ. Τα ηλεκτρονικά θα είναι από την κορυφαία γκάμα της MV Agusta, ενώ θα προσφέρει και σημαντική άνεση στο ταξίδι με ρυθμιζόμενη ζελατίνα, cruise control και θερμαινόμενη σέλα/γκριπ.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την 23η Νοεμβρίου όπου θα έχουμε τις αποκαλύψεις από την ιταλική φίρμα.

Το μοναδικό τουριστικό μοντέλο της MV Agusta για την ώρα είναι το Tourismo Veloce.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια MV Agusta Superveloce αφιερωμένη στον Giacomo Agostini

Αυτό το MV Agusta Brutale είναι έτοιμο για… την Πράσινη Κόλαση!

Η καινούρια MV Agusta F3 RR έρχεται με νέο αεροδυναμικό πακέτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης