Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα λικέρ και μια μοτοσικλέτα της Ducati; Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι Η Amaro Montenegro είναι επίσημος χορηγός της Ducati στο MotoGP.η γεύση η οποία και στις δύο περιπτώσεις είναι γλυκιά και εθιστική. Στην περίπτωση όμως της Ducati και της Amaro Montenegro εκτός από το γεγονός ότι και οι δύο είναι ιταλικές φίρμες, συμμετέχουν από κοινού σε μια καμπάνια κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρό κλιπ που σχεδίασαν από κοινού οι δύο εταιρίες από την Μπολόνια έχει μια έξυπνη προσέγγιση η οποία δεν έχει να κάνει με αριθμούς και στατιστικές, αλλά με τις πραγματικές ανησυχίες του αναβάτη. Για παράδειγμα, ενώ πίνεις το ποτό σου σε κάποιο μπαρ, την αγαπημένη σου Panigale μπορεί να την τρακάρουν ή να την κλέψουν, είναι λοιπόν πιο ασφαλές να την αφήσεις στο σπίτι!

Το βίντεο που βάζει σε σκέψεις τον αναβάτη ονομάζεται Nightmare!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποτό και οδήγηση δεν συνδυάζονται ποτέ!

Στα επόμενα δύο μικρότερα βίντεο παρουσιάζονται τα συναισθήματα του αναβάτη όταν αποχωρίζεται Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα που διοργανώνει το Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς”
τελικά την Ducati Panigale του και πηγαίνει να διασκεδάσει στο μπαρ. Το ένα έχει να κάνει με τον “χωρισμό” από τη μοτοσικλέτα και το δεύτερο δίνει μια συμβουλή στον αναβάτη να έχει πάντα φωτογραφίες της… αγαπημένης του για να την θαυμάζει όταν αισθάνεται ότι του λείπει πολύ.

Μπορεί τα βίντεο στην καμπάνια του Ducati Corse και της Amaro Montenegro να έχουν ανάλαφρη αίσθηση, ωστόσο φαίνεται πως έχουν φτιαχτεί από ανθρώπους που γνωρίζουν τι συμβαίνει στο μυαλό ενός μοτοσικλετιστή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρουμε τίποτα αναμειγνύοντας την οδήγηση μοτοσικλέτας με το αλκοόλ καθώς αυτά τα δύο απλά δεν πάνε ποτέ μαζί. Καλύτερα άφησε την “αγαπημένη σου” σπίτι και επέλεξε ένα ταξί ή έναν φίλο που δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ να σε μεταφέρει για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις αυτό που αγαπάς.

Το δεύτερο βίντεο ονομάζεται Χωρισμός!

 

Το τρίτο βίντεο ονομάζεται Εικόνες.

 

Συνεργασία δύο εταιριών από την Μπολόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati παρουσίασε δύο νέα Scrambler για το 2022

Η Ducati παρουσίασε το νέο Multistrada V2 στο πρώτο επεισόδιο του Ducati World Premiere

Η Ducati μπαίνει στον κόσμο του off-road με το DesertX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης