Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από ρεκόρ σε ρεκόρ κινείται η Ducati μέσα στο 2021. Το τρίτο τρίμηνο του χρόνου βρήκε την εταιρία από το Η Ducati παρουσιάζει τα μοντέλα του 2022 μέσω της σειράς επεισοδίων Ducati World Premiere.Borgo Panigale σε πολύ υψηλά επίπεδα πωλήσεων καταγράφοντας το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της. Μάλιστα, στο πρώτο εννεάμηνο του 2021 η Ducati κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις όλου του 2020!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίο μοντέλο της φίρμας παραμένει η Multistrada V4 η οποία πραγματικά έχει μετατραπεί σε θησαυρό για τους Ιταλούς και όχι άδικα αφού πρόκειται για μια συναρπαστική μοτοσικλέτα. Από κοντά βρίσκονται οι Scrambler 800 και Streetfighter V4, ενώ και το νέο Monster έχει καταγράψει σημαντικές πωλήσεις.

O Αντιπρόεδρος Ducati Πωλήσεων και After Sales Francesco Milicia εμφανώς ικανοποιημένος με τις επιδόσεις της εταιρίας.

Κορυφαίες αγορές για την Ducati είναι η Ιταλία και η Αμερική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η Ducati το πρώτο 9μηνο κατάφερε να πουλήσει 49.693 μοτοσικλέτες τη στιγμή που Η Ducati αυτήν την περίοδο “τρέχει” μια προσφορά στην Travel Edition του Multistrada 1260 Enduro με όφελος 3.000€.ολόκληρο το 2020 είχε κλείσει με 48.042 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Μεγάλο κομμάτι της πίτας έχει η αγορά της Αμερικής η οποία συναγωνίζεται στα ίσια την αγορά της Ιταλίας. Ακολουθεί η γερμανική αγορά, ενώ και στην Κίνα οι πωλήσεις έχουν πάει περίφημα για την Ducati.

Πάντως, αυτή η ανοδική πορεία της Ducati δεν θα πρέπει να μας προξενεί έκπληξη καθώς η premium ιταλική μάρκα έχει να μας επιδείξει κορυφαία μοντέλα. Όσο για το μέλλον, όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί η ανάπτυξη καθώς ήδη παρουσιάζονται καινούρια μοντέλα για το 2022 όπως η Multistrada V2 και η νέα σειρά Scrambler τις οποίες είδαμε στη σειρά επεισοδίων του Ducati World Premiere.

Ένα από τα μοντέλα για το 2022 είναι η ειδική έκδοση Panigale V2 Bayliss.

 

Το Multistrada 1260 Enduro είναι από τα σημαντικά μοντέλα της Ducati στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati συμμετέχει σε καμπάνια κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ducati παρουσίασε δύο νέα Scrambler για το 2022

Η Ducati παρουσίασε το νέο Multistrada V2 στο πρώτο επεισόδιο του Ducati World Premiere

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης