Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με βρήκε σύμφωνο η τοποθέτηση των smartphones στο μπροστινό μέρος της Ευτυχώς, οι καινούριες μοτοσικλέτες έχουν σύστημα bluetooth συνδεσιμότητας με το smartphone.μοτοσικλέτας. Λίγο η απόσπαση προσοχής που μπορεί να σου προκαλεί, λίγο οι μη χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να σου προσφέρει καθώς οδηγείς (εκτός από τον πλοηγό) με φέρνουν αντίθετο σε αυτή την τακτική, αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Apple πριν από μερικές ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα μια περίεργη οδηγία για τους κατόχους μοντέλων iPhone τελευταίας γενιάς. Σε ανακοίνωσή του ο αμερικανικός κολοσσός αναφέρει πως αν εκθέσει ο κάτοχος το iPhone του σε συγκεκριμένης εμβέλειας συχνότητες δόνησης, ιδιαίτερα σε μοτοσικλέτες μεγάλης ισχύος, μπορεί το σύστημα κάμερας να έχει μειωμένη απόδοση!

Προφανώς, υπήρξαν αρκετά παράπονα από κατόχους iPhone για τη συγκεκριμένη χρήση.

Εκτός από μοτοσικλέτες, η ανακοίνωση αφορά scooter και μοτοποδήλατα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, όπως καταλαβαίνετε, υπήρξαν πολλές ασάφειες. Όπως για παράδειγμα ποιες Με μια καλή βάση κινητού θα μειωθεί ο κίνδυνος ζημιάς.θεωρεί η Apple μοτοσικλέτες υψηλής ισχύος. Ωστόσο η εταιρεία σε μια δεύτερη ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η σύνδεση του iPhone με οχήματα μικρού κυβισμού ή ηλεκτροκινητήρες, όπως moped και scooter, μπορεί να οδηγήσει σε μικροδονήσεις. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ειδική αντικραδασμική βάση για να μειωθεί ο κίνδυνος ζημιάς στο iPhone, στο σύστημα σταθεροποίησης της κάμερας και στην αυτόματη εστίαση».

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα από κατόχους iPhone οι οποίοι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους στη μοτοσικλέτα για πλοήγηση, μουσική και άλλα. Αυτό μάλλον ανάγκασε την Apple να βγάλει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση προκειμένου να εξομαλύνει λίγο την γκρίνια που έχει προκύψει.

Η καλύτερη λύση είναι η χρήση ποιοτικής αντικραδασμικής βάσης για να αποφευχθούν προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληθαίνουν οι φήμες για συνεργασία Apple και Toyota

Το iPhone 13 ενδέχεται να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 25W

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης