Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μέσα στο 2021 η Vespa κατάφερε να φτάσει ένα απίθανο ορόσημο πουλώντας σε παγκόσμιο επίπεδο 19 H Vespa έχει ήδη κυκλοφορήσει και το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, την Elettrica.εκατομμύρια μοντέλα από την ίδρυση της πίσω στο 1946. Η ιστορική ιταλική μάρκα δεν είναι απλά μια εταιρία κατασκευής scooter, αλλά ένας θρύλος των δύο τροχών ο οποίος είναι αναγνωρίσιμος μέχρι και το τελευταίο χωρίο του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Piaggio έχει διαφυλάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της φίρμας ανέγγιχτο και πλέον θέλει να το περάσει στο επόμενο επίπεδο. Έχοντας ως βασικά στοιχεία την ποιότητα και το στιλ, η Vespa είναι πλέον μάρκα που δημιουργεί ξεχωριστό τρόπο ζωής στον αναβάτη και σίγουρα δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια της μοτοβιομηχανίας.

Η Vespa έχει συνεργαστεί ήδη με τον σχεδιαστή Sean Whoterspoon, γνωστό για το κορυφαίο μοντέλο Nike Air Max 97/1.

Άνοιγμα προς τον χώρο της μόδας και του lifestyle

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό το λόγο η Vespa ζήτησε από την εταιρεία Interbrand να αξιολογήσει τη μάρκα, τη θέση της στην Τον Φεβρουάριο του 2022 περιμένουμε το αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας Vespa και Justin Bieberπαγκόσμια αγορά και τη θέση της απέναντι σε άλλες μάρκες μόδας και τρόπου ζωής. Η Interbrand αξιολόγησε τα σημεία κλειδιά της εταιρείας – κληρονομιά, εικονικό στιλ, έμπνευση – και έφτασε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η αξία της Vespa στο παγκόσμιο στερέωμα υπολογίζεται στα 906 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Michele Colaninno, Διευθυντής Στρατηγικής, Προϊόντων και Καινοτομίας του Piaggio Group, τόνισε πως η μάρκα περνάει σε μια νέα εποχή ανταγωνισμού εκτός των ορίων του κόσμου της μοτοσικλέτας και των scooter. “Η Vespa είναι κάτι περισσότερο από μια μάρκα μοτοσικλετών. Είναι ένα σύμβολο τέχνης, σχεδιασμού, τεχνολογίας και διασκέδασης. Η Vespa είναι ο ορισμός του στιλ. Η μοναδικότητά της την κάνει την πιο αρεστή μάρκα και ανήκει στις πολυτελείς μάκρες της μόδας και του τρόπου ζωής. Για αυτόν το λόγο πρέπει να ξεκινήσουμε να βάλουμε τη μάρκα απέναντι σε άλλες παγκόσμιες μάρκες πέρα από τον κόσμο των μετακινήσεων. Δεν είναι το τέλος της διαδρομής, αλλά απλά ένα νέο ξεκίνημα καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της Vespa”.

Με την GTS 300 75th η Vespa γιόρτασε τα 75 χρόνιας από την ίδρυσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος κινητήρας από την Piaggio σε συνεργασία με την Zongshen

Με ποιον διάσημο τραγουδιστή ξεκινάει συνεργασία η Vespa

Γνωρίζατε ότι ο Max Verstappen αγαπάει τη Vespa;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης