του Νίκου Βιτσιλάκη

Κάτι καλό και «περιπετειώδες» ετοιμάζει η Husqvarna, κάτι που το είδαμε να κυκλοφορεί -όχι και τόσο ινκόγκνιτο- κάπου στην Ισπανία και το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς καμουφλάζ και ιδιαίτερες προφυλάξεις, το νέο μοντέλο της αυστριακής φίρμας δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες και μέσα από το video και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διακρίνουμε μια μοτοσυκλέτα On/Off Adventure. O κινητήρας δεν είναι άλλος από τον δικύλινδρο εν σειρά LC8c της ΚΤΜ, αυτόν δηλαδή που χρησιμοποιούν τα «πορτοκαλί» 790 Duke και Adventure. Μόνο που δεν είμαστε σίγουροι για τον κυβισμό του, ο οποίος σύμφωνα με έντονες φημολογίες θα αποκτήσει 100cc παραπάνω φτάνοντας τα 890 συνολικά.

Και όσον αφορά στην ονομασία του, μάλλον αυτή θα εμπεριέχει τον αριθμό 901, σε μια συνέχεια των υπαρχόντων Svartpilen 401/701. Στις φωτό μπορείτε να δείτε το νέο Husqy με ή χωρίς φέρινγκ και από τα συστατικά του να συμφωνήσετε μαζί μας πως αφορά σε μια modern classic (προσέξτε τον στρογγυλό προβολέα) μοτοσυκλέτα, που αποτίνει φόρο τιμής στο χωμάτινο παρελθόν της πρώην σουηδικής εταιρείας. Μια μοτοσυκλέτα που θα ακολουθήσει μια νέα τάση στον δρόμο που χάραξε η Moto Guzzi με το V85 TT και την οποία αναμένεται να ασπαστεί και η Ducati (δείτε εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο ξεκινάει η έκθεση του Μιλάνου και εκεί η Husqvarna θα μας δείξει τη μοτοσυκλέτα σε πειραματική μορφή σαν μοντέλο concept. Οπότε, μέσα από συζητήσεις με τους ανθρώπους της θα μάθουμε περισσότερα για το πότε ακριβώς θα την παρουσιάσουν στην τελική της μορφή, τι κινητήρα θα έχει, τι εξοπλισμό κ.λπ. Μείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Πηγή: Rideapart

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης