Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού «παπόβιους», το μοντέλο που επαναφέρει στο προσκήνιο το πρώτο Cub της Honda είναι πλέον μια πραγματικότητα που εκτίθεται στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Δεν ξέρουμε αν και πόσο θα πουλήσει, καθότι κομματάκι ακριβό βγαίνει στα 3.990€, ξέρουμε όμως ότι πολύς κόσμος θα το ήθελε δικό του και αυτό μετράει πάνω από όλα. Ο λόγος απλός, είναι αυτό που κληρονομεί τη χαρακτηριστική σχεδίαση “S” της πρώτης γενιάς Super Cub (C100) από το μακρινό 1958.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 125cc, πάντα τετράχρονο και αερόψυκτο, μας έρχεται εξοπλισμένο με smart key, LED φωτισμό, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και ψηφιακή οθόνη στα όργανα! Στυλ απαράμιλλο που συγχωρεί την απουσία δισκόφρενου στον πίσω τροχό και σέλας συνεπιβάτη, σχεδίαση μοναδικά διαχρονική που ξυπνάει μνήμες και εικόνες μιας αθώας εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η ύπαρξη μαρσπιέ συνεπιβάτη πιθανά μαρτυρά και την έλευση κάποιας σέλας για αυτόν, έστω και σε μορφή εξτρά αξεσουάρ. Περισσότερα και αναλυτικότερα για το νέο Super Cub C125 μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εμείς απλά ευχόμαστε να μην αργήσει η στιγμή που θα το οδηγήσουμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης