Με την προσθήκη συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και βαλίτσας «Smart Box», το κοσμαγάπητο 300άρι της Honda ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά.

Τα τελευταία 34 χρόνια οι ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις βλέπουν τα scooter της Honda με τους μεγάλους τροχούς να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση. Best seller σε μεγάλες χώρες, ειδικά στην Ιταλία, διατέθηκαν το 2017 περισσότερα από… 30.000 SH 125/150/300, τα εν λόγω μοντέλα αποτελούν σχεδόν ένα premium brand-within-a-brand, κοινώς μια «μάρκα μέσα σε μια μάρκα», διαγράφοντας μια ανεξάρτητη δυναμική που μεταφράζεται σε εξαιρετικές πωλήσεις (περισσότερα από ένα εκατομμύριο κυκλοφορούν ανάμεσά μας!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο με τη φημισμένη ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία της Honda. Για το 2019 η αξία του SH 300i ανεβαίνει επίπεδο με δύο επιπλέον χαρακτηριστικά. Πρώτη προσθήκη είναι μια νέα δυνατότητα που δίνεται στο Smart Key, προκειμένου μέσω αυτού να ελέγχεται το κλείδωμα/ξεκλείδωμα και η αφαίρεση του -προαιρετικού- top box των 35 λίτρων. Η δεύτερη και σημαντικότερη έχει να κάνει με την προσθήκη του συστήματος Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο ελέγχει και διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε υγρές ή/και ολισθηρές επιφάνειες.

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια (το μοντέλο ανανεώθηκε σημαντικά μόλις πριν από δύο χρόνια) και από το 2019 το SH 300i θα διατίθεται σε έξι χρώματα: γκρι μεταλλικό, λευκό, μαύρο, ασημί μεταλλικό, ασημί ματ και κόκκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης