Το επιτυχημένο εμπορικά maxi scooter της Honda αποκτά μια σπέσιαλ έκδοση (limited edition) σε έναν μοναδικό χρωματισμό και με κόκκινες λεπτομέρειες να τονίζουν τη διαφορετικότητά του.

To νέο Forza 300 χρησιμοποιεί από το 2020 μια ιδιαίτερη γκρίζα απόχρωση, την οποία είχαμε δει και στην έκδοση Air Force του SH300 και η οποία δυνάμεθα να ομολογήσουμε πως κολακεύει αρκετά την ξεχωριστή του σχεδίαση. Ονομάζεται Exclusive Gray και συνδυάζεται με μαύρο χρώμα, το οποίο είναι κυρίαρχο σε πλαστικά, τροχούς, πιρούνι, φέρινγκ, αλλά και με μια σέλα δύο υλικών περίτεχνα φτιαγμένη και με εμφανείς κόκκινες ραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες λεπτομέρειες εμφανίζονται διακριτικά και στις ζάντες του Limited Edition, μια κομψή σπορ νότα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα κατασκευής του συνόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Honda Forza 300 πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο σαν ολοκαίνουριο μοντέλο το 2018, υιοθετώντας το design του επίσης premium scooter Forza 125. Κινητήρας του μεγάλου Forza είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος SOHC (1EK), με χωρητικότητα 279cc και απόδοση 24,8Hp. Το scooter διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης HSTC (Honda Selectable Torque Control), το οποίο απενεργοποιείται με διακόπτη, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, δικάναλο ABS, φώτα Full LED, Smart-Key, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (για δυο κράνη φουλφέις) κάτω από τη σέλα κ.λπ. Οι τροχοί του είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, με το βάρος να φτάνει, πλήρες υγρών, στα 182 κιλά.

Η τιμή της έκδοσης Limited Edition δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά διατίθενται η βασική έκδοση με τιμή 5.990€ και η πιο πλούσια με Smart Top Box στα 6.480€. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης