Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε το φορτηγό της Harley-Davidson με όλα τα νέα μοντέλα της αμερικάνικης φίρμας.  

Κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις (βάση οδηγιών του ΕΟΔΥ), οι αντιπρόσωποι της H-D  προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν περισσότερα από 20 μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας. Το Harley On Tour θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 27&28 Ιουνίου και στη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα αργότερα (4&5 Ιουλίου). Η ζήτηση προφανώς και είναι μεγάλη και αν θέλετε να προλάβετε θα πρέπει να κάνετε κράτηση έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να καλέσετε στο 210-3410850 για την Αθήνα και στο 2310-700707 για τη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε μαζί το δίπλωμά σας και όλη την καλή σας διάθεση. Θυμηθείτε οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας κράνος και να φοράτε το σωστό εξοπλισμό, αφού λόγω covid-19 δεν θα μπορούν να σας προμηθεύσουν όπως τις προηγούμενες χρονιές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειωτέον πως η αντιπροσωπεία της συμπρωτεύουσας θα διοργανώσει παράλληλα και εκδήλωση “Open House”, γιορτάζοντας τα εφτά χρόνια παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα μπορείτε να δείτε όλη τη νέα collection motorclothes 2020 και να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές (έως και -50%) σε όλα τα ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης