Είναι κάποιοι που θέλουν να οδηγήσουν Harley και τους δίνεται η ευκαιρία μία φορά τον χρόνο, αυτήν τη φορά στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Στις 4 & 5 Μαΐου το φορτηγό της Harley-Davidson θα βρεθεί στην αντιπροσωπεία της αμερικανικής φίρμας στη Θεσσαλονίκη ένας στόλος καλογυαλισμένων μοντέλων που θα μπορούν να οδηγήσουν όσοι πιστοί δηλώσουν συμμετοχή. Και θα είναι εκεί όλες οι «οικογένειες», από την ολοκαίνουργια Softail μέχρι τις καταξιωμένες Sportster και Touring. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις αμερικανικές προτάσεις, τότε απλώς πρέπει να έχουν μαζί τους άδεια οδήγησης, ταυτότητα, κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη και -φυσικά- καλή διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η H-D Thessaloniki θα διοργανώσει και εκδήλωση Open House γιορτάζοντας τα έξι χρόνια παρουσίας της, με όλη τη νέα σειρά ρούχων της εταιρείας και ειδικές προσφορές έως και -50% σε όλο τον εξοπλισμό αναβάτη. Το όλο γεγονός θα γίνει Μακεδονίας 10 (Μενεμένη) και εννοείται πως θα είναι πλαισιωμένο με μουσική, ποτά και φαγητό.

Για να κλείσετε ένα test ride πρέπει να κάνετε κλικ εδώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310-700707

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης