του Νίκου Βιτσιλάκη

Η αμερικανική φίρμα το πήρε απόφαση και βλέποντας τον εκ των έσω αυξανόμενο ανταγωνισμό, κυρίως από την Indian, προχωρά σε ριζική ανανέωση συνολικά οκτώ μοντέλων της. Γιορτάζοντας τα 115α χρόνια, κατάλαβε ότι αλλάζοντας μια σέλα ή ένα φτερό δεν πας μπροστά. Έτσι η νέα σειρά Dyna και Softail αποκτά νέα πλαίσια, νέους κινητήρες, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και γενναία μείωση βάρους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δηλώνει ο κ. Paul James από πλευράς Harley, τα νέα μοντέλα αποτελούν προϊόν της μεγαλύτερης έρευνας και εξέλιξης στην ιστορία του εργοστασίου! Χαρακτηριστικά τους αποτελούν τα νέα πλαίσια, ελαφρύτερα και πλέον άκαμπτα, όπως επίσης και οι εξ ολοκλήρου νέοι και ισχυρότεροι κινητήρες 107 και 114. Επανάσταση θεωρείται το νέο πιρούνι τεχνολογίας Dual-Bending Valve, καθώς και το εύκολα ρυθμιζόμενο και καλά κρυμμένο πίσω μονο-αμορτισέρ!
​Αλλαγές επαναστατικής -για Harley- μορφής

Οι νέοι κινητήρες είναι χωρητικότητας 1.745cc (107) και 1.868cc (114), διαθέτουν διπλούς αντικραδασμικούς άξονες και αυξημένη ισχύ, τόση που να προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιταχύνσεις, ειδικά εν κινήσει (ρεπρίζ). Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ και στο εξής έχουμε να κάνουμε με φώτα τεχνολογίας LED, βελτιωμένα ηλεκτρικά, νέα ρεζερβουάρ και όργανα, εκκίνηση και λειτουργίες χωρίς κλειδί, θύρα USB και αντικλεπτικό σύστημα.

Τα μοντέλα που έχουν δεχθεί τις παραπάνω αλλαγές και βελτιώσεις είναι τα Fat Bob, Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout και Street Bob. Περισσότερα θα σας πούμε όταν πάρουμε στα χέρια μας τα επίσημα press kits.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης