Η αμερικάνικη φίρμα είδε τις φετινές πωλήσεις της να μειώνονται και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Έτσι, μετά τα οκτώ τελείως νέα μοντέλα Dyna και Softail (δείτε τα εδώ) σειρά έχει η σειρά CVO με τρία νέα μοντέλα που θα συζητηθούν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια. Όχι μόνο γιατί διαθέτουν νέο κινητήρα 1923cc με κωδική ονομασία 117 και με κύριο χαρακτηριστικό την κτηνώδη ροπή, αλλά γιατί γυρίζουν την πλάτη στις χρωμιωμένες γυαλιστερές επιφάνειες, ναι αυτές που έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα τη φίρμα στο ευρύ κοινό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θέση τους συναντάμε ..μαύρη μαυρίλα, κοινώς σκοτεινά μαύρα ματ φινιρίσματα σε κινητήρα και περιφερειακά. Ο λόγος για τα μοντέλα CVO Street Glide, CVO Road Glide και CVO Limited, που μπορούν στο εξής να υπερηφανεύονται για τους υγρο-ελαιόψυκτους κινητήρες ταυτόχρονα με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό τους.

Σε μια προσπάθεια να καλύψουν τον ήχο που παράγουν τα 1923 κυβικά, οι αμερικάνοι έχουν τοποθετήσει στο Street Glide στερεοφωνικό με τεχνολογία bluetooth που παράγει …900 Watt! Και για να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες, παρουσιάζουν ταυτόχρονα και τέσσερις σπέσιαλ εκδόσεις των προαναφερθέντων μοντέλων, δύο εκ των οποίων φέρουν και διακριτικά που θυμίζουν τα 115α γενέθλια της εταιρείας. Πρόκειται για τα Street Glide Special, Road Glide Special και τα «115άρια» Street Glide και Ultra Limited, με όλα τους όμως να χρησιμοποιούν τους μικρότερους κινητήρες 107 των 1.745cc. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης