Το ξέρουμε από τις αρχές του χρόνου, η BMW ετοιμάζει τα νέα της μοντέλα για το 2019 και κάποια από αυτά θα έχουν σύστημα μεταβλητού χρονισμού στις βαλβίδες τους.

Σε πρώτη φάση, όπως σας είχαμε γράψει πέρυσι τον Ιούλιο εδώ, οι Βαυαροί θα παρουσιάσουν έναν τελείως νέο κινητήρα boxer VVT με χωρητικότητα 1.254cc. Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες στο διαδίκτυο και οι οποίες αναφέρονται και στην ιπποδύναμη, που εκτιμάται ότι θα είναι περί τους 140Hp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eτοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε λοιπόν ένα ολόφρεσκο R1250GS, με έναν σημαντικά αναβαθμισμένο κινητήρα, ο οποίος φημολογείται ότι θα διαθέτει το περί ου ο λόγος σύστημα χρονισμού. Εμφανισιακά, η μοτοσυκλέτα δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά από το υπάρχον μοντέλο, θα διαθέτει μια αναθεωρημένη εξάτμιση (Euro5;), οι συνολικές της διαστάσεις θα είναι ελαφρώς αυξημένες και θα ζυγίζει περί τα 5 κιλά περισσότερο. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση Intermot τον Οκτώβριο στην Κολωνία και πιθανότατα θα συνοδεύεται από επίσης νέες εκδόσεις R1250GS Adventure και R1250RT, που φυσικά θα χρησιμοποιούν τον ίδιο κινητήρα VVT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης