Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι Ιταλοί φημίζονται για τις ξεχωριστές παρουσιάσεις τους και στην περίπτωση της TM επιβεβαίωσαν τη φήμηH ΤΜ έχει παραγωγή περίπου 1.500 μοτοσικλετών το χρόνο τους. Ονόμασαν την εκδήλωση παρουσίασης των μοντέλων τους Simfonia 2022: Music has Changed και την πραγματοποίησαν στο Θέατρο Rossini του Pesaro συνοδεία μιας συμφωνικής ορχήστρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο μοντέλο της φίρμας που παρουσιάστηκε δεν ήταν κάποιο χωμάτινο motocross αλλά ένα ποδήλατο. Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο mountain της TM ήταν πολύ εντυπωσιακό έχοντας πολλά δυνατά χαρακτηριστικά όπως κινητήρα της Bosch, φρένα και μετάδοση της Shimano και αναρτήσεις της Ohlins.

Εντυπωσιακό το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο εκτός δρόμου της TM.

Η ΤΜ κέρδισε τον τελευταίο αγώνα Enduro GP με αναβάτη τον Wil Ruprecht

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι εργοστασιακοί αναβάτες της TM ανέλαβαν να αποκαλύψουν τα μοντέλα του 2022. Δεν Η TM τα βάζει στα ίσια με κολοσσούς όπως η KTM, η Beta και η Hondaυπήρχε κάποιο εντελώς νέο μοντέλο στην γκάμα, ωστόσο όλα είχαν νέο πλαίσιο με διαφορετική γεωμετρία. Στην περίπτωση του 450SM η κατανομή βάρους είναι διαφορετική, το σύστημα εξάτμισης είναι καινούριο και η σέλα πιο στενή για καλύτερη ευκινησία πάνω στη μοτοσικλέτα.

Στην γκάμα της TM βρίσκουμε 8 motocross, 9 enduro και 9 supermoto μοντέλα, ενώ η ΤΜ διαθέτει και ένα μοντέλο flat track για πιο ειδικές περιπτώσεις. Η TM επίσης παρουσίασε και τη νέα γκάμα κινητήρων καρτ που διαθέτει και με την προσθήκη του ηλεκτρικού ποδηλάτου πλέον έχει μια αρκετά καλή γκάμα προϊόντων να προσφέρει.

Το βίντεο παρουσίασης της γκάμας των TM 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθλητική Λέσχη Τρικάλων δείχνει τον δρόμο

Παρουσιάστηκε η έκδοση Cross-Country του Honda CRF450RX

Ιστορική φίρμα κάνει στροφή στις μοτοσικλέτες για παιδιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης