Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTM είναι από τις εταιρείες που στο DNA της έχει γραμμένες με χρυσά γράμματα τις λέξεις enduro και off-Τη νέα γκάμα συνοδεύουν καινούρια PowerParts και PowerWear της KTM.road. Οι Αυστριακοί εδώ και αρκετά χρόνια έχουν μια από τις πλέον δυνατές γκάμες μοτοσικλετών εκτός δρόμου και το 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση. H ΚΤΜ παρουσίασε τη νέα σειρά enduro μοτοσικλετών για το 2023 η οποία περιλαμβάνει δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα για όλα τα γούστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα αρχίζει από το μικρό δίχρονο 150 EXC και φτάνει μέχρι το πανίσχυρο 500 EXC-F τετράχρονο. Για το 2023 συναντάμε νέα χρώματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1990 με χρώματα πορτοκαλί, λευκό, μοβ και καινούρια γραφικά, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα είναι βαμμένο πορτοκαλί. Στην γκάμα των δίχρονων η KTM προσφέρει τη νέα τεχνολογία ψεκασμού TPI (Tranfer Port Injection) η οποία διασφαλίζει ισχυρές επιδόσεις και ομαλή λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών.

Πανέμορφα και πολύ αγωνιστικά τα γραφικά των νέων μοντέλων.

Τετράχρονοι κινητήρες με πολλούς τίτλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τετράχρονα μοντέλα συναντάμε τα 250 EXC-F, 350 RXC-F, 450 EXC-F και 500 EXC-F. Οι κινητήρες σε όλα τα τετράχρονα μοντέλα είναι δοκιμασμένοι σε αγωνιστικό επίπεδο με έμφαση στην τεράστια ροπή και απόκριση στο γκάζι που κάνουν την οδήγηση εύκολη και απολαυστική. Οι αναρτήσεις σε όλα τα νέα μοντέλα είναι από την κορυφαία σειρά WP XPLOR με τεχνολογία PDS στο πίσω αμορτισέρ. Βασικό χαρακτηριστικό της ανάρτησης Progressive Damping System είναι το χαμηλό κόστος συντήρησης και η άψογη απόσβεση σε βράχους και πέτρες.

Η γκάμα των δίχρονων παραμένει κορυφαία.

Στην γκάμα των enduro της KTM βρίσκουμε επίσης μια νέα σειρά EXC Six Days. Η μοτοσικλέτα είναι αφιερωμένη στον διάσημο αγώνα FIM International Six Days Enduro 2022 της Γαλλίας και είναι εξοπλισμένη με τελευταίες τεχνολογίας μια μεγάλη λίστα από αξεσουάρ που προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της KTM. Η νέα γκάμα enduro του 2023 θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι.

Βράχια και κορμοί δέντρων γίνονται παιχνιδάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδίασε το δικό σου KTM Duke

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Θύμιος Καρύδης “Ο πολυμήχανος”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης