Σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές για τους προκριματικούς αγώνες για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός, το GS Trophy 2020!

Σημασία έχει το ταξίδι, λένε. Κάτι που ορισμένοι κάτοχοι των εν λόγω γερμανικών μοτοσυκλετών ξέρουν καλά. Ειδικά αν μιλάμε για τη διοργάνωση που φτάνει τις GS και τους αναβάτες τους στα όρια τους. Με φετινό μόττο το “Προορισμός Παράδεισος”, το GS Trophy της ερχόμενης χρονιάς θα ταξιδέψει ως τη Νέα Ζηλανδία για την 7η εκδήλωση του καθιερωμένου πλέον θεσμού. Η μπάλα ωστόσο προς το παρόν είναι στο γήπεδο των χωρών που έχουν να επιλέξουν τις ομάδες τους. 18 εκπροσωπήσεις είναι αυτές, συν εκείνη του ωραίου φύλου που αποτελεί μια κατηγορία μόνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Trophy αυτό καθεαυτό δεν είναι αγώνας, αλλά κάτι σαν ομαδικός διαγωνισμός, με την προηγούμενη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στη Μογγολία, ενώ είχαν προηγηθεί Ταϊλάνδη, Καναδάς, Χιλή, Αργεντινή κα. Φέτος, η Νέα Ζηλανδία έρχεται σαν ένας τόπος που προσφέρει το “ιδανικό τερρέν” για τις GS- σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της BMW. Το μενού που περιμένει τους περίπου 55 αναβάτες από όλο τον κόσμο περιλαμβάνει πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα μέσα από περάσματα σε τοπία εξαιρετικής ομορφιάς, από παραλίες μέχρι βουνά και ηφαίστεια.

Τοποθετημένη 1500 χιλιόμετρα ανατολικά της Αυστραλίας, η Νέα Ζηλανδία απαρτίζεται από ένα σύμπλεγμα νήσων με τα δύο μεγαλύτερα εξ αυτών να τη χωρίζουν σε βόρεια και νότια. Η απομακρυσμένη φύση των νησιών έχει ευνοήσει τη διατήρηση σπάνιας χλωρίδας και πανίδας, στοιχεία που συντελούν στην μοναδικότητα του τοπίου και κατ’ επέκταση στην όλη εμπειρία του GS Trophy. Περισσότερα για το θεσμό των Βαυαρών αλλά και για την εξέλιξη του μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης