Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχει γίνει γνωστός για τις τρέλες του ο Jack Miller στα paddock του MotoGP, αλλά αυτήν τη φορά μάςΟ Miller είναι από τους ελάχιστους αναβάτες που ανέβηκαν από τη Moto3 απευθείας στο MotoGP. άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ο αναβάτης της Ducati βρίσκεται στο Portimao της Πορτογαλίας για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς και δείχνει να το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αυστραλός μάς έδειξε τις οδηγικές ικανότητές του και με ηλεκτρικό πατίνι καθώς άρχισε να το στρίβει σαν να βρίσκεται στη σέλα της αγωνιστικής του Ducati. Μάλιστα, καταφέρνει να ακουμπήσει και το γόνατό του στην άσφαλτο, ένα χαρακτηριστικό στην οδήγηση μοτοσικλέτας δρόμου, αφήνοντας «άγαλμα» ακόμα και τον άνθρωπο που τράβαγε το βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Απολαύστε τον Jack Miller να στρίβει με ηλεκτρικό πατίνι!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πλέον μόδα στο MotoGP το ηλεκτρικό πατίνι

Οι περισσότεροι αναβάτες MotoGP πλέον κινούνται με ηλεκτρικά πατίνια εκτός πίστας, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησής τους. Από πέρυσι, άλλωστε, απαγορεύτηκε η αναγνώριση της πίστας με scooter ή μοτοσικλέτα, κάτι που πλέον το κάνουν είτε με τα πόδια είτε με ηλεκτρικά πατίνια.

Αυτή είναι και μια καλή ευκαιρία για τα εργοστάσια να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αφού οι περισσότερες εταιρείες πλέον έχουν στην γκάμα τους ηλεκτρικά πατίνια. Η Ducati είναι μία από αυτές, ενώ πρόσφατα παρουσίασε το δικό της πατίνι η Aprilia.

Ο Miller φέτος έχει δύο νίκες και μια 3η θέση στο πρωτάθλημα MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Πορτογαλίας: Προβλέψεις για το Grand Prix στο Portimao

Η Ducati αποκαλύπτει το εντυπωσιακό Multistrada V4 Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης