Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα προβλήματα με τις παραδόσεις μοτοσικλετών λόγο έλλειψης εξαρτημάτων έχουν «πληγώσει» αρκετές Μέχρι τέλος Μαρτίου σε προνομιακή τιμή 8.490€ το 800MT.εταιρείες και κανείς δεν έμεινε ανεπηρέαστος από αυτήν την κατάσταση. Η CFMoto είναι μια από τις εταιρείες οι οποίες λάνσαραν για το 2022 ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα στην γκάμα της και παρά το γεγονός ότι το 800MT μόλις πριν από μερικές ημέρες έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα της χώρας μας, η ζήτηση είναι τεράστια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMoto πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τις νέες 800MT στους ανθρώπους που παράγγειλαν τη μοτοσικλέτα χωρίς καν να την έχουν οδηγήσει και ανακοινώνει ότι τις επόμενες μέρες όλο και περισσότερες μοτοσικλέτες θα βρίσκονται στα καταστήματα. Μάλιστα, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου, στις 31 Μαρτίου, όποιος παραγγείλει μια 800MT θα την αποκτήσει στην προνομιακή τιμή των 8.490€ για την έκδοση Sport και 9.390€ για την έκδοση Touring!

Η έκδοση 800MT Sport έχει χυτές ζάντες με 19 ιντσών εμπρός τροχό.

Συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική η τιμή του 800MT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την 1η Απριλίου το μοντέλο δεν θα μπορέσει να διατηρήσει την ίδια τιμή λόγω της παγκόσμιας αύξησης ΣΤΟ 800MT διαθέτει σύστημα ABS στροφής και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με ευαισθησία στις κλίσεις.στα μεταφορικά και τις πρώτες ύλες. Οι καινούριες τιμές παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικές με την έκδοση Sport να είναι στα 8.990€ και την έκδοση Touring στα 9.990€.

Το 800MT είναι ένα adventure μοντέλο με κορυφαία περιφερειακά και δυναμικό κινητήρα. Το μηχανικό σύνολο είναι δικύλινδρο σε σειρά 799 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 95 ίππους και έχει δύο επιλογές οδήγησης με ψεκασμό της Bosch. Οι αναρτήσεις είναι της KYB ρυθμιζόμενες και τα φρένα της J.Juan, ενώ είναι εφοδιασμένη με σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control), ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οθόνη TFT 7 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας. Προλαβαίνετε για μερικές ώρες ακόμα να παραγγείλετε την 800MT στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Βίντεο παρουσίασης του 800MT.

 

Έγχρωμη οθόνη με σύστημα συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες επίσημες εικόνες του CFMoto 250 CL-X

Η CFMoto κερδίζει τον σεβασμό όλων με το 700CL-X Heritage

Το εντυπωσιακό superbike της CFMoto θα έχει κινητήρα 400 κ.εκ.!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης