Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Περυσι η Honda παρουσίασε ένα όμορφο και ενδιαφέρον concept, το CB4X, μία μοτοσικλέτα η οποία είχε τη Η μόδα προστάζει 17” τροχούς και σπορ χαρακτήραβάση της στην CB650 ωστόσο είχε σαφή προσανατολισμό στην sport touring μεριά. Η μοτοσικλέτα είχε στόχο να βρεθεί απέναντι στα Yamaha Tracer και BMW F900XR τα οποία έχουν κερδίσει την αγορά με τον all-around χαρακτήρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες λοιπόν φουντώνουν με την Honda να βρίσκεται κοντά στην κατασκευή μιας sport adventure μοτοσικλέτας με βάση όμως το CB4Χ. Ο κινητήρας θα προέρχεται από το Africa με το δικύλινδρο σύνολο να αναλαμβάνει να χαρίσει τις απαραίτητες επιδόσεις στη μοτοσικλέτα με τους 105 ίππους του. Οι αναρτήσεις θα έχουν μεγαλύτερη διαδρομή σε σχέση με τις μοτοσικλέτες δρόμου, ενώ το πακέτο των ηλεκτρονικών θα εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση σε όλους τους τομείς.

Ικανό για σπορ οδήγηση, για ταξίδι αλλά και για καθημερινή οδήγηση στην πόλη θα είναι το νέο Honda

Φωτιά στην κατηγορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχεδίαση φυσικά θα προτιμούσαμε το αρχικό σχέδιο του R&D της Honda, αλλά το σχέδιο της  Autoby είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Θα αναμένουμε στις αρχές του 2021 να δούμε πως θα κινηθει η Honda, πάντως ένα τέτοιο μοντέλο θα βάλει… φωτιά στην κατηγορία.

 

Το concept CB4X ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και θα γίνει η βάση μιας εξαιρετικής μοτοσικλέτας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης