Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda προχώρησε στην κατάθεση πιστοποίησης για το λογότυπο του ονόματος Transalp στις ΗΠΑ κάτι Αν η Honda ακολουθήσει τη συνταγή του Africa, τότε το Transalp θα πετύχει διάνα.που ανάβει πάλι το φιτίλι της φημολογίας γύρω από το εικονικό μοντέλο. Οι Ιάπωνες πολλές φορές έχουν διαρρεύσει φήμες ότι ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη του Transalp, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει μορφή μια τέτοια μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, όπως όλα δείχνουν, η Honda ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεσαία adventure κατηγορία αναβιώνοντας ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της. Ήδη η Yamaha με το Tenere έχει πετύχει διάνα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχει καλύψει μια τρύπα στην αγορά, είναι και από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της φίρμας. Η Honda λοιπόν είναι λογικό να θέλει να συσπειρώσει το κοινό του Transalp κατασκευάζοντας ένα μεσαίο adventure με πολλές δυνατότητες εκτός δρόμου.

Περιμένουν πολλοί την επιστροφή του θρυλικού Transalp 600.

Κινητήρας από NC750 και DCT κιβώτιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Transalp αναμένεται να είναι βασισμένο στον δικύλινδρο κινητήρα του NC750, δηλαδή οικονομικός, ροπάτος και άθραυστος, δίνοντας τη δυνατότητα και για επιλογή κιβωτίου ταχυτήτων DCT. Το λογικό είναι να τοποθετηθεί ανάμεσα στα CB500X και Africa Twin με ενισχυμένες τις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Λογικά, μέσα στο 2021 θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Transalp το οποίο πολλοί θα το περιμένουν με λαχτάρα.

Το concept CB125X θα μπορούσε να γίνει η βάση για ένα πιο χωμάτινο Transalp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοτοσικλέτα εξοπλισμένη με… drone!

Ποια είναι η μυστική συνταγή της Honda που κάνει το CB500X τόσο αγαπητό στον κόσμο;

Παρουσιάστηκε η Repsol Honda MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης