Το ΚΤΜ 1290 Super Adventure Owners διοργανώνει σε συνεργασία με το 2WO (Two Wheels Only Moto Club) μοτοσυκλετιστική απόδραση το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (26-28 Μαΐου) στο νησί της Νάξου.

Την Παρασκευή θα γίνει η μαζική προσέλευση των μοτοσυκλετών στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί και το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει η πρώτη βόλτα σε επιλεγμένες διαδρομές (δόξα τω Θεώ, έχει πολλές η Νάξος). Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα και το βράδυ θα γίνει η απαραίτητη… μπαρότσαρκα. Κυριακή -όχι και τόσο- πρωί θα ξεκινήσει η δεύτερη και πλέον εναλλακτική διαδρομή, η οποία θα καταλήξει στη μαγευτική παραλία του Αγ. Προκοπίου για μπάνιο, cocktails, selfies, ηλιοθεραπεία και άραγμα σε beach bar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά που έχει εξασφαλίσει η οργάνωση όσον αφορά στη διαμονή είναι 25€ (2 άτομα) τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο, 35€ (3 άτομα) σε τρίκλινο και 45€ (4 άτομα) σε τετράκλινο στο Mylos Hotel Naxos. Φυσικά ο καθένας μπορεί να επιλέξει διαφορετικό κατάλυμα της αρεσκείας του. Για τη διατροφή το ανώτερο ποσό θα είναι 10€ κατά άτομο και όσον αφορά στα ακτοπλοϊκά η οργάνωση έχει εξασφαλίσει έκπτωση 40%, με τιμή εισιτηρίου ανά άτομο 22€ και 17€ για τη μοτοσικλέτα. Εκδήλωση και διαδρομές είναι ανοικτές για όλους, όπως επίσης και για κάθε κατηγορία μοτοσυκλετών. Το σίγουρο είναι πως όσοι συμμετάσχουν θα περάσουν ένα αξέχαστο μοτοσυκλετιστικό τριήμερο, γεμάτο όμορφα χιλιόμετρα, γελαστές φάτσες, δώρα, εκπλήξεις και ζεστές εξατμίσεις…

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email kostasdirt@yahoo.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης