Ύστερα από την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την μη εξάπλωση του COVID-19 η Extreme Trackdays επανέρχεται στην γνωστή της δραστηριότητα.

Στα πλαίσια αυτής και σύμφωνα πάντα με το κανονιστικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει η Πολιτεία θα διοργανωθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου διημερίδα ελεύθερων δοκιμών για μοτοσυκλετιστές κάθε επιπέδου (trackday).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Αυτοκινητοδρομίου.
ΩΡΑΡΙΟ: 10.00-20.00

4 Κατηγορίες: Αρχάριοι-Ενδιάμεσοι-Προχωρημένοι-Expert
Διάρκεια παραμονής στην αγωνιστική διαδρομή: 20 λεπτά ανά ώρα

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την αγωνιστική διαδρομή τουλάχιστον εννέα φορές.
Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφαση θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα  επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες  και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Απαγορεύεται η παρουσία θεατών.

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να έχει μαζί του μόνο έναν μηχανικό ή συνοδό.

Ιδιαίτερα  σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά  στον ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες ενώ θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα  μικτής χρήσης D212 GP RACER, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D 213 GP  PRO και τα κορυφαία slick KR   με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα θα είναι εκεί !

Τα box θα παραμένουν ανοιχτά καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης και μόνο τέσσερα άτομα θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα καθένα από αυτά.

Δεν θα πραγματοποιηθεί ενοικίαση αγωνιστικού εξοπλισμού.

Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Δήλωση συμμετοχής θα γίνεται με τηλέφωνο στο  6972233094 (ωράριο 10.00-14.00 και 17.00-21.00). Αποκλείονται όλοι οι άλλοι τρόποι δήλωσης συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν στον γιατρό της πίστας υπογεγραμμένο το Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα που μπορούν να κατεβάσουν από την κάτωθι διεύθυνση.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης