Mε γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση και στα πρότυπα των περίφημων trackdays του εξωτερικού, η Extreme Track days ανακοινώνει την πρώτη της εκδήλωση για το δεύτερο μισό της σεζόν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στη μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για αρχάριους, ενδιάμεσους, προχωρημένους και αγωνιζόμενους/expert αντίστοιχα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων, στη διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία. Θα υπάρξει σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης καθώς και ανάλυση των επιμέρους δύσκολων σημείων της πίστας από κορυφαίους αγωνιζόμενους αναβάτες, σεμινάριο ελαστικών και σεμινάριο τεχνικού ελέγχου της μοτοσυκλέτας, η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν. Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα , μπότες, γάντια) σε ποικίλα μεγέθη. Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων, που θα πραγματοποιηθεί από το Nero Bianco Skafidas Kostas και που θα είναι σε θέση να προβεί σε ρύθμιση των αναρτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν τη δράση εντός πίστας αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης στα πιτς, ενώ θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης που θα περιέχει και εναέρια πλάνα. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της μοτοσυκλέτας με παραλαβή και παράδοση στο χώρο του συμμετέχοντα και δυνατότητα μεταφοράς τόσο του ιδίου όσο και φίλων, συνοδών και μηχανικών, έτσι ώστε το διήμερο να μετατραπεί σε μια ξεκούραστη και απροβλημάτιστη εκδρομή. Όσο για το θέμα των ξενοδοχείων, υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών, οικονομικό και πολυτελείας. Στο μεσημεριανό διάλλειμα θα υπάρξει προβολή των δοκιμαστικών αλλά και του αγώνα MotoGP από το περίφημο Misano World Circuit της Ιταλίας και στα δύο καφέ της πίστας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6972-233094 ή στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης