Στις 23 Απριλίου 2016 η Vespa, γιόρτασε τα 70στα της γενέθλια. Ήταν Απρίλιος του 1946 όταν κατοχυρώθηκε η πατέντα της Vespa και σύντομα έκανε την εμφάνισή της, αρχικά στους ιταλικούς δρόμους και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, ενώνοντας διαφορετικές γενιές σε ένα κοινό πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιορτάζει και…προσφέρει
Για να γιορτάσει τα γενέθλιά της παρουσιάζει τη νέα σειρά «Vespa 70°», σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Πρόκειται για την γρήγορη και ευέλικτη Vespa Primavera, η ναυαρχίδα GTS και η αξεπέραστη PX αποκτούν δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς, γαλάζιο Azzurro 70 και γκρι Grigio 70, ειδικές αποχρώσεις που εκφράζουν την παράδοση της Vespa. Οι εκδόσεις «Vespa 70°» γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές με μία σειρά αποκλειστικές λεπτομέρειες, όπως η νέα κομψή σέλα σε σκούρο καφέ χρώμα, με λογότυπο «Vespa 70°», τα αφιερωμένα γραφικά στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και το ειδικό «μαύρο» τελείωμα των τροχών. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από την κλασική πίσω σχάρα χρωμίου (σημείο αναφοράς στην κληρονομιά της Vespa) που φιλοξενεί μία κομψή τσάντα στον ίδιο χρωματισμό με τη σέλα, και φέρει το λογότυπο της 70στης επετείου.  

Για να γίνουν ακόμα ποιο ελκυστικές οι συλλεκτικές εκδόσεις Vespa η Piaggio Hellas και με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, κάνει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 480 ευρώ. Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2016.

H Vespa συνεχίζει να γράφει ιστορία 70 χρόνια αφότου κυκλοφόρησε στους δρόμους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης