Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έχει επενδύσει πολλά στο νέο της Multisrada V2 καθώς πρόκειται για μια ιδανική λύση για Μέσα από ειδική σελίδα διαμόρφωσης μπορείς να σχεδιάσεις τη δική του Multistrada V2 και να την στείλεις απευθείας στον τοπικό σου αντιπρόσωπο.εκείνους που θέλουν μια διασκεδαστική μοτοσικλέτα με έντονη προσωπικότητα και άνεση στο ταξίδι. Η ιταλική μάρκα αποφάσισε να ενισχύσει τον τουριστικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας σχεδιάζοντας ένα νέο πακέτο αξεσουάρ με έμφαση στην άνεση και την καλύτερη εργονομία για τον αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα βασικά στοιχεία όταν ταξιδεύεις είναι ο χώρος αποθήκευσης και η Ducati φρόντισε στα αξεσουάρ της Multistrada να σχεδιάσει ειδικές αλουμινένιες βάσεις με πρακτικές βαλίτσες. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι το κεντρικό σταντ για ασφάλεια στο παρκάρισμα, ενώ στο πακέτο θα βρει κάποιος και μια νέα ζελατίνα Gran Turismo η οποία αυξάνει την προστασία κατά 35mm σε ύψος και 20mm σε πλάτος. Στη λίστα με τα αξεσουάρ θα βρει κανείς ειδικά δοχεία υγρών φρένων και υγρών συμπλέκτη σχεδιασμένα από την Rizoma, όπως και καθρέπτες από τη διάσημη ιταλική μάρκα.

Εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης σχεδιασμένο από την Ducati.

Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πλοήγησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati έχει ετοιμάσει για το V2 και ένα νέο σύστημα πλοήγησης το οποίο ονομάζει Zumo 396. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το Smarthphone και έχει δυνατότητες πλοήγησης, κλήσεων, μηνυμάτων και μουσικής. Το Ducati Zumo 396 έχει ενσωματωμένους 46 χάρτες ευρωπαϊκών χωρών οι οποίοι αναβαθμίζονται αυτόματα μέσω αυτόματου συστήματος Wi-Fi χωρίς να χρησιμοποιήσεις καλώδιο. Η οθόνη έχει μέγεθος 4,3 ιντσών και έρχεται μαζί με μια ποιοτική βάση στήριξης.

Μεγάλες βαλίτσες πίσω και εξάτμιση της Termignoni.

Εκτός από το κομμάτι της εργονομίας, η Ducati έχει φροντίσει και για την απόδοση της Multistrada V2 τοποθετώντας μια εξάτμιση τιτανίου και αλουμινίου της Termignoni στη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, υπάρχουν προστατευτικά ψυγείου από αλουμίνιο, ενώ μπορεί κάποιος να προσθέσει προβολείς LED για ακόμα καλύτερο φωτισμό τη νύχτα. Όλα τα νέα αξεσουάρ της Ducati μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ducati

Βίντεο με τα στοιχεία της Multirtada V2.

 

Και αδιάβροχο σακίδιο το οποίο τοποθετείται στην αλουμινένια σχάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο νέα e-bikes από την Ducati στη σειρά Scrambler

Ποιο μοντέλο της Ducati προσφέρεται σε πράσινο χρώμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης