Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι από τις πιο ενεργές εταιρείες το 2021 παρουσιάζοντας συνεχώς νέα projects και κυρίως νέα Η Triumph ετοιμάζει δυνατό αντίπαλο για το Yamaha Tracer 7.ενδιαφέροντα μοντέλα. Μετά λοιπόν από το σημαντικό Trident 660, το εντυπωσιακό Speed Triple 1200RS και τη χωμάτινη γκάμα μοτοσικλετών, οι Βρετανοί κάνουν ακόμα ένα βήμα πλαισιώνοντας την γκάμα τους με ένα νέο μεσαίο sport adventure.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάση για το νέο αυτό μοντέλο θα αποτελέσει το Trident 660, το οποίο θα δανείσει το πλαίσιο και τον κινητήρα του. Το μοντέλο αναμένεται να ονομάζεται Tiger Sport 660 και θα είναι το ένα από τα δύο adventure μοντέλα που θα μας δώσει η εταιρεία με βάση τον κινητήρα των 660 κ.εκ.

Δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο η Triumph, αλλά δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Προσανατολισμένο για χρήση στην άσφαλτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε το μοντέλο με τους τροχούς των 17 ιντσών για πιο ασφάλτινη χρήση. Ο Ημερομηνία επίσημης παρουσίασης και τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.κινητήρας θα είναι ο γνωστός τρικύλινδρος ο οποίος αποδίδει 81 ίππους και 64Nm ροπής. Το σύνολο αναμένεται να συνοδεύεται από ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, μονόδρομο συμπλέκτη, ride-by-wire ηλεκτρονικό γκάζι και δύο επιλογές οδήγησης.

Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της Showa εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Nissin. Στον εξοπλισμό υπάρχει οθόνη TFT με επιλογή συνδεσιμότητας με smartphone και LED φωτιστικά σώματα. Το νέο Tiger Sport 660 είναι περισσότερο ένα μικρό sport touring μοντέλο παρά ένα sport adventure μοντέλο, ωστόσο η Triumph αναμένεται τους επόμενους μήνες να μας παρουσιάσει και τα σχέδια ενός Tiger 660 με τροχό 21 ιντσών εμπρός για πιο εύκολη πρόσβαση και στο χώμα.

Εμπρός φωτιστικό σώμα LED με DRL φώτα ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το cafe racer της Triumph θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο

Η Triumph μπαίνει στο… χώμα με τη βοήθεια δύο θρυλικών αναβατών

Συναντήσαμε τις πρώτες Triumph Trident 660 στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης