Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Zontes, γνωστή στη χώρα μας από τη συνεργασία της με την Daytona της Γκοργκόλης ΑΕ, δείχνει να έχει Ένα μεγαλύτερο G155SR θα ήταν ιδανική προσθήκη στην γκάμα της Daytona.βάλει πλώρη για την κατασκευή ενός νέου, μεγαλύτερου scrambler μοντέλου, το οποίο θα βασίζεται στο G155SR που έχουμε γνωρίσει από την γκάμα της Daytona.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχεδιαστικό στούντιο JJ ήδη έχει δώσει στο κοινό τις πρώτες εικόνες του μοντέλου το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία του G155SR με μεγαλύτερο κινητήρα. Η Zontes μάλιστα έχει ονομάσει το μοντέλο 350GK Sports Cafe.

Πάνω στο Daytona G155 SR στηρίζεται η μεγαλύτερη έκδοση αυτού του scrambler της Zontes.

Ένα πολύ όμορφο cafe racer με μεγαλύτερο κινητήρα και ισχύ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρετρό αισθητική του είναι πολύ όμορφη και σίγουρα είναι κάτι που θα τραβούσε πολλά βλέμματα πάνω Ίσως έχουμε και νέο μεγαλύτερο κινητήρα με απόδοση πάνω από 40 ίππους.του. Στην καρδιά του μοντέλου θα είναι ένας νέος μονοκύλινδρος κινητήρας, ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 43 ίππους, με το βάρος της μοτοσικλέτας να είναι στα 150 κιλά. Αυτή θα είναι η πιο ισχυρή μοτοσικλέτα της Zontes και με προδιαγραφές Euro5!

Στα σχέδια φαίνεται ότι οι τροχοί έχουν ελαστικά χωρίς σαμπρέλα, όπως στο 310 T2 της Daytona, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, οθόνη TFT και τη γνωστή διπλή εξάτμιση. Θυμίζει πολύ το G155SR και δεν αποκλείεται να δούμε τους επόμενους μήνες μια μεγαλύτερη έκδοση του μοντέλου με την ονομασία G350SR.

Πίσω ελαστικό διάστασης 160/17 με ακτινωτές ζάντες tubeless.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η SR έκδοση του Daytona G155

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο SYM Jet X 125

Έφτασε η εντυπωσιακή Daytona 155 U1 με τιμή 2.995€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης