Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW κατάθεσε σχέδια για δύο καινούριες εκδόσεις του R18 για το 2022. Πρόκειται για τα R18 B και R18Δυναμώνει την γκάμα του R18 η BMW με ακόμα πιο πλούσιες εκδόσεις. Transcontinental, τα οποία θα έρθουν να προστεθούν στο υπάρχον R18 εμπλουτίζοντας την γκάμα για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το R18 B θα είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, σκληρές βαλίτσες και ένα μεγάλο φέρινγκ εμπρός. Τα φτερά εμπρός και πίσω είναι μεγαλύτερα, ενώ στα όργανα θα έχουμε αναβάθμιση με μια μεγάλη οθόνη TFT και αναλογικές ενδείξεις.

Τα πρώτα σχέδια για την Bagger έκδοση του R18.

Εμπλουτίζει την γκάμα των R18 η BMW για το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, το R18 Transcontinental αναμένεται να είναι παρόμοιο με το B, με την προθήκη top case στο Στο τέλος του 2021 θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.πίσω μέρος, πιο άνετη σέλα για τον συνεπιβάτη και ψηλότερη ζελατίνα. Ίσως να είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ραντάρ το οποίο εξελίσσει η BMW. Ο κινητήρας boxer των 1.802 κ.εκ. και το πλαίσιο των δύο εκδόσεων θα παραμείνουν ίδια με το αρχικό μοντέλο. Αναμένουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις του BMW R18.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας… γερμανικός σουγιάς με τη σφραγίδα της BMW

Ακυρώθηκε το BMW Motorrad Days 2021

Ετοιμάζει μικρότερο R18 η BMW;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης