Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι φήμες έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα πως η Ducati ετοιμάζει ένα μικρότερο Streetfighter για την Γλυκάθηκε η Ducati από το Streetfighter V4 και ετοιμάζει το μικρότερο αδερφάκι του.γκάμα της το 2022. Η τρομερή επιτυχία που γνώρισε το εκπληκτικό Streetfighter V4 γλύκανε τους ανθρώπους του Borgo Panigale με αποτέλεσμα να κοιτάζουν πλέον μια νέα, μικρότερη naked μοτοσικλέτα, την οποία θα ονομάσουν Streetfighter V2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα ήδη έχει «πιαστεί» να κάνει δοκιμές στην Ιταλία με την Ducati, όμως να μην έχει δώσει κανένα δείγμα γραφής για τη μοτοσικλέτα. Αυτό που μπορούμε να εικάσουμε είναι ότι θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το Panigale V2, το superbike μοντέλο της φίρμας.

Στην κατασκοπευτική εικόνα διακρίνεται πίσω από το Multistrada το Streetfighter V2.

Αναμένουμε εξελίξεις στην EICMA του 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο δικύλινδρος Desmo L2 των 955 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 155 ίππους και 104Η τιμή του αναμένεται κάτω από τις 20.000 ευρώ. Nm ροπής. Στην περίπτωση του Streetfighter V2 θα περιοριστεί η ισχύς κοντά στους 130 ίππους για να ταιριάξει καλύτερα στο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Στα ηλεκτρονικά σίγουρα θα έχουμε ένα πλήρες πακέτο με κορυφαία τεχνολογία, αισθητήρες IMU, ρυθμιζόμενο traction control και ABS στροφής, ενώ θα υπάρχουν και επιλογές οδήγησης.

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο monocoque, ενώ οι αναρτήσεις θα είναι της Showa και τα φρένα της Brembo με το βάρος να είναι κάτω από τα 175 κιλά. Στόχος της Ducati είναι να κρατηθεί το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται προκειμένου η μοτοσικλέτα να είναι προσιτή σε τιμή για να διαφοροποιηθεί και από το κορυφαίο V4.

Το Streetfighter V2 θα είναι πιο προσιτό οικονομικά και ίσως πιο προσιτό οδηγικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαντέψτε πως πήγε ο Johann Zarco στην πίστα του Aragon

Η Ducati γράφει μοτοσικλετιστική ιστορία με το νέο Multistrada V4 S

Είναι αυτή η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Ducati;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης