Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η γκάμα των Svartpilen και Vitpilen της Husqvarna επεκτείνεται με μία ακόμα προσθήκη. Πρόκειται για τον Ιδανικό για 18χρονους…βενιαμίν της γκάμας Svartpilen το οποίο θα έρθει με κινητήρα 125 κ.εκ. και θα βασίζεται πάνω στο Duke 125 της KTM. Είναι απόλυτα λογική κίνηση από τη Husqvarna πάντως, καθώς, εφόσον υπήρχε βάση του Svartpilen, το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν να «παντρευτεί» με τον κινητήρα της KTM και το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Alan Cathcart ήταν ο πρώτος που οδήγησε τη μικρή μοτοσικλέτα της Husqvarna.

Εμφάνιση που τα… σπάει!

Δυνατό στοιχείο του μικρού Svartpilen δεν είναι άλλο από την εμφάνισή του. Το στιλ της μοτοσικλέτας είναι Κινητήρας από KTM Duke με 15 ίππους…αξεπέραστο, όπως έχουμε διαπιστώσει στα 401 και 701 μοντέλα, καθώς ακολουθούν μια vintage αισθητική με πολλά σύγχρονα εξαρτήματα και δυναμισμό σε κάθε γωνία της μοτοσικλέτας. Το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός είναι το σήμα κατατεθέν, όπως και το ψηλό τιμόνι, που εμπνέει την άνετη και επιθετική οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας διαθέτει προδιαγραφές Euro5, είναι μονοκύλινδρος και αποδίδει 15 ίππους, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με A1 κατηγορίας δίπλωμα. Η τιμή του, σύμφωνα με την ελβετική ιστοσελίδα acidmoto.ch, θα είναι κάτω από 5.000€, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη Husqvarna. Αναμένουμε τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου λογικά τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα είναι έτοιμη η γκάμα 490 της KTM

Πρώτες εικόνες του Husqvarna Norden 901

Husqvarna 2021-22: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης