Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα νέα που μας έρχονται από την Κίνα καθώς η Voge ετοιμάζει κάτι καινούριο. Η Τον συγκεκριμένο κινητήρα ίσως τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της Voge το 2022.premium φίρμα του κολοσσού Loncin έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της να κατασκευάζει όμορφες και αποδοτικές μοτοσικλέτες έχοντας κερδίσει το αγοραστικό κοινό της Ευρώπης και φυσικά της Κίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της μεγάλης έκθεσης Chongqing Motor Expo στην Κίνα, η Voge παρουσίασε ένα νέο, αναβαθμισμένο ρετρό μοντέλο το οποίο βασίζεται στο 300AC. Η μεγάλη διαφορά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ότι στην καρδιά του βρίσκεται ένας καινούριος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 321 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 42 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. Το μηχανικό σύνολο μοιάζει πολύ με εκείνο της Yamaha το οποίο τοποθετεί στα R3 και MT-03.

Η εξάτμιση βρίσκεται ψηλά, δίπλα σχεδόν στη σέλα τονίζοντας τον ρετρό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Το νέο 350AC αναμένεται να το δούμε το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον κινητήρα, το 350AC είναι εξοπλισμένο και με ποιοτικά περιφερειακά. Στο εμπρός μέρος Αισθητικά η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στην τοποθέτηση της εξάτμισης ψηλά, δίπλα στη σέλα.συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB, ενώ πίσω έχουμε μονό αμορτισέρ με ρύθμιση της προφόρτισης. Τα φρένα είναι της Nissin με μονό δίσκο εμπρός και πίσω και ABS, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Voge έχει πολλές πιθανότητες να έρθει στην Ευρώπη καθώς αφενός ο κινητήρας είναι Euro5 και αφετέρου είναι ιδανικό για αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης A2. Πρόσφατα η Voge είχε παρουσιάσει την scrambler έκδοση του 300AC, ενώ με την έλευση του 350AC ίσως να μη δούμε τελικά το 500AC το οποίο είχε παρουσιαστεί στην Κίνα την περασμένη Άνοιξη.

Βίντεο από την έκθεση Chongqing Motor Expo στην Κίνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένεση χρηστικότητας στο 300DS δίνει η Voge

Τέσσερις νέες προτάσεις έρχονται από την Voge

Στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Voge 650 DSX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης