Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha διοργανώνει κάθε χρόνο μια υπέροχη εκδήλωση η οποία αφορά την οικογένεια μοντέλων MT. Το MTΗ Yamaha Μοτοδυναμική μαζί με την Yamaha Ευρώπης διοργανώνουν το MT Tour. Tour όπως ονομάζεται το event ταξιδεύει σε όλες τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της μοτοσικλέτας να δουν από κοντά και να βιώσουν την εμπειρία της πραγματικής αδρεναλίνης της οικογένειας MT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα, όχι μόνο είναι μια από τις χώρες που το MT Tour θα επισκεφτεί, αλλά θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει πρώτη τη φετινή διοργάνωση. Το MT Tour του 2022 θα ξεκινήσει από τη χώρα μας και θα επισκεφτεί τρεις διαφορετικές πόλεις μέσα στον μήνα Απρίλιο. Η πρώτη στάση του MT Tour είναι στη Θεσσαλονίκη στις 12-13 Απριλίου. Η εντυπωσιακή νταλίκα του event θα περιμένει τους φίλους των δύο τροχών στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, στον Κύβο της ΔΕΘ.

Η ναυαρχίδα των MT είναι το MT-10.

Κλείστε το test ride σας στην ειδική πλατφόρμα της Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αθήνα η γιορτή των MT θα στηθεί στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, στη γωνία Σ. Λούη και Λ. Κύμης στις Δύο ημέρες Θεσσαλονίκη, δύο ημέρες Πάτρρα και τρεις ημέρες Αθήνα.15-17 Απριλίου. Τέλος, στην Πάτρα το MT Tour θα βρεθεί στις 19-20 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του καταστήματος επίσημου αντιπροσώπου της Yamaha, Δ. Σαρέλλα. Όποιος θέλει να βιώσει αυτό το μοναδικό event θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα και να επιλέξει τη μέρα, την ώρα και τη μοτοσικλέτα που θέλει να οδηγήσει. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό καλό είναι να σπεύσετε.

Οι αναβάτες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με προσωπικό κράνος, γάντια μοτοσικλέτας, μπουφάν μοτοσικλέτας, μποτάκια και μακρύ παντελόνι. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για την οδήγηση των Yamaha MT-09 και Yamaha MT-10 είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Α, για περισσότερα από 3 χρόνια.

Κλείστε το δικό σας test ride και ανακαλύψτε την σειρά ΜΤ της Yamaha ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 3η γενιά του Yamaha MT-09 είναι και η πιο φαρμακερή!

Πορτογάλος καλλιτέχνης φτιάχνει τη δική του Yamaha XSR 125

Η Yamaha ετοιμάζει ηλεκτρικό Trial

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης