Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από τον Ιανουάριο είχαμε να ακούσουμε νέα για το πρώτο μεγάλο adventure της CFMoto αλλά τώρα ήρθε η Με κινητήρα της KTM και απόδοση κοντά στους 90 ίππους!ώρα για την επίσημη επιβεβαίωση πως είναι προ των πυλών. Η εξέλιξη της μοτοσικλέτας έγινε προσεκτικά και το αποτέλεσμα δείχνει εξαιρετικό, βγαλμένο μέσα από τη συνεργασία με την KTM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του 800MT ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 799 κ.εκ. της KTM τον οποίο βρίσκουμε στο 790 Adventure. Η ισχύς του στην περίπτωση της αυστριακής μοτοσικλέτας φτάνει τους 95 ίππους, αλλά ακόμα στο 800MT δε γνωρίζουμε πώς θα είναι ρυθμισμένος και τι απόδοση θα έχει. Οι αναρτήσεις επίσης είναι παρόμοιες με εκείνες του KTM με πιρούνι εμπρός της WP(APEX) και μονό αμορτισέρ επίσης της WP(APEX).

Φωτιστικά σώματα LED με φώτα ημέρας DRL.

Ικανό για χωμάτινες διαδρομές και μεγάλα ταξίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα έχει σύγχρονο σχεδιασμό, αρκετό όγκο στο εμπρός μέρος και σίγουρα έντονο off road Μετά το καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδαπροσανατολισμό. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις χωμάτινες διαδρομές. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED και από τις εικόνες φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με φώτα ημέρας DRL, ενώ η ζελατίνα εμπρός είναι ρυθμιζόμενη.

Περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το νέο adventure της CFMoto αναμένεται στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι.

Το βίντεο παρουσίασης της CFMoto για το MT800

 

Όλα τα μοντέλα της CFMoto μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Οι εκτός δρόμου περιπέτειες είναι μέσα στο μενού του νέου MT800

Ο εξοπλισμός αναμένεται πλούσιος και σίγουρα θα περιλαμβάνει σκληρές βαλίτσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια εταιρεία πούλησε περισσότερα ATV το 2020

Με μειωμένες τιμές έως και 500€ τα νέα CFMoto

Ήρθε στην Ελλάδα το CFMoto 300SR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης