Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta ανακοίνωσε επίσημα πως επιστρέφει στην αγορά της Αμερικής με ένα δυνατό πλάνο Το πλάνο έχει στηθεί και για τη Νότια Αμερική.marketing για τα επόμενα χρόνια. Η ιταλική φίρμα, η οποία δεν είναι ξένη στην αγορά των ΗΠΑ καθώς το 2008 βρισκόταν στα χέρια της Harley Davidson, θέλει να επιστρέψει βάζοντας τα κορυφαία μοντέλα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με στόχο να αναζωπυρώσει τις πωλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικεφαλής του νέου αυτού project είναι ο Christian Henderson, ο οποίος αναλαμβάνει να επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Ο Henderson είναι καλός γνώστης της αμερικανικής αγοράς μοτοσικλέτας και θα προσπαθήσει να δυναμώσει το brand της MV Agusta σε μια τόσο σημαντική αγορά όπως είναι εκείνη των ΗΠΑ και του Καναδά.

Το πολύ άγριο Dragster από την πρόσφατη συνεργασία της MV Agusta με την Akrapovic.

Διαζύγιο MV Agusta με Loncin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η MV Agusta πάντως μπορεί να κάνει το δικό της άνοιγμα στις ΗΠΑ, ωστόσο στη συνεργασία της με τους Η MV Agusta κοιτάζει πλέον άλλους συνεργάτες σε Κίνα αλλά και Ινδία!Κινέζους τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα της Γερμανίας, ο Timur Sardarov, CEO της MV Agusta, είναι πολύ απογοητευμένος από τη συνεργασία της εταιρείας με τη Loncin. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το 2019 να συνεργαστούν για μια νέα γκάμα μοτοσικλετών μικρού κυβισμού της MV Agusta, ωστόσο όλες οι εξελίξεις που έχουν μεσολαβήσει δεν έχουν βοηθήσει στο να προχωρήσουν ικανοποιητικά τα πράγματα.

Να θυμίσουμε ότι η MV Agusta ανήκει σε ρωσικά χέρια, στο Black Ocean Fund, το οποίο διαχειρίζεται η οικογένεια Sardarov, ενώ παραμένει με μεγάλο ποσοστό στην εταιρεία ο Giovanni Castiglioni, ιδρυτής της Cagiva και υπεύθυνος για την αναβίωση της MV Agusta το 1992.

Το βίντεο παρουσίασης της νέας γκάμας Superveloce

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια Ιταλίδα στο… Λονδίνο

Με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το MV Agusta Turismo Veloce 2021

Κορυφαία έκδοση S για τη MV Agusta Superveloce

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης