Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέρυσι έγινε το πρώτο βήμα της επιστροφής στις εκθέσεις μοτοσικλέτας με το Athens Motoshow που Η Motul είναι ο κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης.πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Φέτος η εκδήλωση επεκτείνεται και μεγαλώνει καθώς ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία του Motoshow ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει δυναμικά έχοντας πλέον καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες γιορτές των δύο τροχών στην Ελλάδα. Για το 2022 έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της μοτοσικλέτας όπως η Aprilia, η CFMoto, η Ducati, η Honda, η Moto Guzzi, η Niu, η Piaggio, η Royal Enfield, η Triumph, η Vespa και η Zero Motorcycles, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερες εταιρείες να βρεθούν στην έκθεση.

Πολλές μεγάλες εταιρίες θα έχουν παρουσία στο Athens Motoshow 2022.

Μεγάλο κομμάτι θα αφιερωθεί στην ηλεκτροκίνηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο χώρο της έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα μοντέλα, μοτοσικλέτες και scooter, ενώ σημαντικό κομμάτι θα έχουν τα ηλεκτρικά δίκυκλα και ποδήλατα που δίνουν εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης στην πόλη στους αναβάτες. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα δώρα και οι εκπλήξεις με την Motul να είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Περισσότερα νέα για την εκδήλωση και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης Athens Motoshow 2022 στο Facebook ΕΔΩ.

Ας ελπίσουμε μέχρι τον Απρίλιο να έχουν πάει καλύτερα τα πράγματα με την πανδημία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης