Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πιο σημαντικά επίσημα event που διοργανώνει η BMW Motorrad είναι το GS Safari. Τη Η Τασμανία είναι νησί στα Νότια της Αυστραλίας με πρωτεύουσα την Hobart.διοργάνωση την έχει αναλάβει η BMW Αυστραλίας και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε σε αυτό το γεγονός μπορούν να πάρουν μέρος όσοι έχουν στην κατοχή τους κάποιο GS μοντέλο από την γκάμα της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 το GS Safari επιστρέφει στην Τασμανία έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Ο αγώνας έχει μήκος 1.700 χιλιόμετρα τα οποία οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν σε πέντε ημέρες. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι σε χωμάτινους δρόμους, ενώ υπάρχουν και ασφάλτινα κομμάτια με πολλές και σφικτές στροφές.

Υπάρχουν σημεία δύσκολα στον αγώνα, αλλά κυρίως είναι για διασκέδαση και εμπειρία.

Στις αρχές Μαΐου η μεγάλη περιπέτεια της BMW

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GS Safari θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου και δύο ημέρες πριν την εκκίνηση οι αναβάτες θα έχουν Η βασική πλοήγηση θα γίνεται χωρίς GPS, με τους παραδοσιακούς χάρτες.τη δυνατότητα εκπαίδευσης από ειδικούς εκπαιδευτές της BMW σε οδήγηση εκτός δρόμου. Υπάρχουν δύο ήδη πακέτων συμμετοχής, το ένα είναι το Adventurer και το δεύτερο είναι το Explorer. Και τα δύο περιλαμβάνουν διαμονή, γεύματα, τεχνική υποστήριξη στη μοτοσυκλέτα σου, χάρτες με σημειωμένες τις διαδρομές και ψηφιακοί χάρτες για χρήση GPS.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αναβατών αρκεί να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά την BMW GS τους με χωμάτινα ελαστικά. Οι εγγραφές στο GS Safari θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2022 με την τιμή συμμετοχής να μην έχει γίνει γνωστή.

Βίντεο από τις προετοιμασίες ενός από τους αγώνες GS Safari.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Ρία Πετρογιάννη “Η φιλόλογος”

Καινούρια R nineT ετοιμάζει η BMW για το 2022

Η BMW δουλεύει πάνω στο νέο R1300GS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης