Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον τελευταίο χρόνο η Honda με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προσπαθεί να κρατήσει μυστικό τον ερχομό ενός νέου on-off μοντέλου στη μεσαία κατηγορία των 750 κ.εκ. Όσο και αν προσπάθησε πάντως δεν κατάφερε να μείνει εκτός δημοσιογραφικών ραντάρ καθώς σε πολλές περιπτώσεις διέρρευσαν έγγραφα και στοιχεία για το μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία και πιο τρανταχτή απόδειξη ότι πριν το τέλος του 2022 θα έχουμε τη νέα μοτοσικλέτα έτοιμη είναι η κατοχύρωση της πλήρους ονομασίας του μοντέλου. Οι πρόσφατη πιστοποίηση που πήρε η Honda ήταν για την ονομασία XL750 Transalp, κάτι που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την αναβίωση ενός ακόμα θρύλου. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να δανείζεται τον δικύλινδρο κινητήρα των X-ADV, Forza 750 και NC750, αλλά θα είναι προσανατολισμένο περισσότερο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιθανότερη πρώτη επίσημη εμφάνιση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στην EICMA 2022 στο Μιλάνο. Εκεί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε το νέο Hornet, αλλά μαζί, στην κεντρική σκηνή της Honda θα δούμε για πρώτη φορά και το νέο Transalp.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης