Bάζοντας καρφιά στα λάστιχα και τροποποιώντας μερικές Street Rod 750, μερικοί τυχεροί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στο όριο σε μια χιονισμένη πίστα! Δυστυχώς, δεν ήμασταν κι εμείς εκεί..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από την περσινή εκδήλωση με το όνομα σιδηρόδρομο Harley-Davidson Hooligan STT International Invitational Flat Track race, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του European Bike Week στο Faaker See της Αυστρίας, η ομάδα των ειδικά προετοιμασμένων Harley 750 μεταφέρθηκε από την οβάλ χωμάτινη πίστα ..στο χιόνι! Δεκαπέντε εκπρόσωποι του διεθνούς τύπου απ’ όλο τον κόσμο, μαζί με τον Ruben Xaus (πρώην αστέρα των SBK και MotoGP), αγωνίστηκαν στο SnowQuake, που διεξήχθη στην πίστα Ice Rosa Rink στα βόρεια του Μιλάνου. Η αγωνιστική αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε από τη H-D και πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου. Οι 8 Street Rod 750 Flat Track τροποποιήθηκαν από την IDP Moto και για τη μετατροπή τους σε Ice Track χρησιμοποιήθηκαν ελαστικά με καρφιά και έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές σε φτερά και μετάδοση. Ο Steve Lambert, επικεφαλής του τμήματος Marketing Operations της Harley-Davidson International, δήλωσε ενθουσιασμένος από την εκδήλωση και τις συναρπαστικές μονομαχίες των αγωνιζόμενων: “Η Street Rod 750 έχει ήδη αποδειχτεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο, γεγονός που φάνηκε ξεκάθαρα τόσο στη Flat Track όσο και στην Ice Track μορφή της. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως η H-D εκφράζει διαχρονικά τη χαρά της οδήγησης μοτοσυκλέτας, ακόμα και στο χιόνι”.

Μοντέλο ορόσημο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Street Rod 750 παρουσιάστηκε το 2017 σαν εξέλιξη της Street 750 και ήδη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της αμερικάνικης φίρμας. Όπως λένε οι αμερικάνοι, δημιουργήθηκε για να κυριαρχήσει στην πόλη, αλλά και να προσφέρει πολλές συγκινήσεις πέρα από αυτή. Ο κινητήρας Revolution X παράγει άφθονη ροπή στις μεσαίες στροφές και την απαιτούμενη ισχύ στις υψηλές. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει νέα βελτιωμένη γεωμετρία, ανανεωμένα φρένα και αναρτήσεις, καθώς και μια περισσότερο επιθετική θέση οδήγησης. Η εμφάνιση, τέλος, τονίζεται από το Dark Custom στυλ της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Street Rod 750 στη βασική, τη Flat Track και την Ice track μορφή της, κάντε κλικ εδώ . 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης