Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Zontes δείχνει ασταμάτητη τους τελευταίους μήνες παρουσιάζοντας συνεχώς πολλά νέα και ενδιαφέροντα Η Zontes έχει ένα cruiser μοντέλο στην γκάμα της το V310μοντέλα. Η εταιρεία την οποία έχουμε γνωρίσει στη χώρα μας μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν μια νέα σειρά μοτοσικλετών cruiser με βασικό στοιχείο έναν εντελώς νέο κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαν ήδη κυκλοφορήσει φήμες πριν από μερικές εβδομάδες για μια νέα scrambler μοτοσικλέτα με μεγαλύτερο κινητήρα, ωστόσο τώρα φαίνεται πως έχουμε επιβεβαίωση για κάτι διαφορετικό μέσω ενός βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Zontes. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο cruiser το οποίο ακολουθεί μια πιο μοντέρνα σχεδίαση με κωδική ονομασία S350.

Δεσπόζει το μονόμπρατσο ψαλίδι με το φαρδύ ελαστικό πίσω.

Καινούριος κινητήρας με μεγαλύτερη ισχύ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό στοιχείο είναι ο νέος κινητήρας ο οποίος αναμένεται να είναι μονοκύλινδρος κοντά στα 350 κ.εκ. Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας που τοποθετεί η Zontes στα μοντέλα τηςΕπίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο η απόδοση αναμένεται να είναι κοντά στους 44 ίππους.

Στον σχεδιασμό, εκείνο που ξεχωρίζει είναι το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός τύπου LED, ενώ πολύ όμορφος είναι και ο φαρδύς τροχός πίσω ο οποίος εδράζεται σε μονόμπρατσο ψαλίδι αφήνοντας τη ζάντα σε κοινή θέα. Η εξάτμιση βγαίνει χαμηλά πίσω από τον τροχό, ενώ η οθόνη είναι TFT και το ρεζερβουάρ 16 λίτρων. Το βάρος της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι κοντά στα 170 κιλά.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο το οποίο δεν αποκλείεται να το δούμε και στη χώρα μας.

Το teaser βίντεο της Zontes

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώριμο, κομψό, με αξιοπρόσεκτη δομή και ισορροπία, αυτό είναι το Daytona 310 T2

Ετοιμάζει μεγαλύτερο scrambler η Zontes;

Daytona G155: Ένα scrambler μικρό μόνο στο μάτι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης