Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε το κορυφαίο ηλεκτρικό της μοτέρ PW-X3, το οποίο προορίζεται για ηλεκτρικά Η Yamaha πριν από 30 χρόνια παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο EPAC.ποδήλατα. Η Yamaha αφουγκράστηκε την άνοδο του ηλεκτρικού ποδηλάτου ως λύση στις αστικές μετακινήσεις και προχώρησε στην κατασκευή ενός πολύ δυναμικού συνόλου το οποίο θα κινήσει την επόμενη γενιά mountain bike.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το PW-X3 είναι τοποθετημένο στην καρδιά του ποδηλάτου, την πεταλιέρα, με αποτέλεσμα τα 85Nm ροπής να έρχονται άμεσα με το γύρισμα των πεντάλ. Τρομερή δουλειά έχει γίνει στις διατάσεις του μοτέρ το οποίο είναι κατά 20% μικρότερο από το μοντέλο PW-X2, ενώ το βάρος του είναι μόλις 2,75 κιλά!

Μικρό σε διαστάσεις, προσαρμόζεται σε πολλά ποδήλατα.

Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιωμένη είναι και η διαχείριση του κινητήρα η οποία γίνεται μέσω μιας LCD οθόνης. Το σύστημα ονομάζεται Ο άξονας είναι της ISIS, 128mm μεσαίας τριβής, και βοηθάει στον καλύτερο σχεδιασμό του ποδηλάτου.Interface X και είναι τοποθετημένο στο τιμόνι του ποδηλάτου. Είναι εύχρηστο με εργονομικά κουμπιά για γρήγορες εναλλαγές λειτουργίας και λυχνίες ειδοποίησης για τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Η Yamaha συνεργάστηκε με τη Sigma Sport για την εφαρμογή Cyclecoach, ενώ η Garmin εξασφάλισε την τεχνολογία GPS για να μπορεί να υπάρχει συμβατότητα με όλες τις συσκευές. Στο κομμάτι της μπαταρίας η σειρά External Crossover Battery 400 της Yamaha εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, γρήγορη αφαίρεση και φόρτιση σε μόλις 3,5 ώρες. Το βάρος της είναι 2,8 κιλά και έχει χωρητικότητα 410Wh.

Υπερσύγχρονη LCD οθόνη με πλούσιες πληροφορίες και εύκολη προσβασιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha του μέλλοντος θα οδηγείται με τους… αγκώνες!

Ένα βήμα παραπάνω από τη Yamaha στα ηλεκτρονικά βοηθήματα

Το TMAX της Yamaha έγινε 20 χρονών και το γιορτάζει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης