Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η εταιρεία Pierer Mobility κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται η KTM, η Husqvarna και η GasGas, Ινδία και Αυστρία ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ηλεκτρική εποχήέχει βάλει πλώρη για τη δημιουργία της πρώτης ηλεκτρικής της μοτοσικλέτας. Σημαντικό σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια έχει τον κολοσσό Bajaj Auto με την οποία έχει στρατηγική συμμαχία τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει να πειραματίζονται πάνω στην πλατφόρμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών με γνώμονα να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να συνδυάσουν τις τεχνολογίες τους προκειμένου να παράξουν κάτι το εκλεπτυσμένο.

Τα επόμενα μοντέλα της Husqvarna θα είναι κάπως έτσι...

Το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna αναμένεται να είναι scooter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιθανότερο αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας θα είναι ένα scooter με το λογότυπο της Husqvarna σταΗ KTM πάντως ήδη έχει στην γκάμα της το ηλεκτρικό Freeride πλαστικά του. Έχουμε ήδη δει ένα τέτοιο μοντέλο τους προηγούμενους μήνες σε εικόνες το οποίο έχει ως βάση το Bajaj Chetak Electric. Το συγκεκριμένο scooter έχει απόδοση 5,4 ίππους και μπαταρίες χωρητικότητας 3kWh, ενώ είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα 60Km/h.

Είναι σίγουρο ότι με τα χρώματα της Husqvarna το scooter αναμένεται να είναι ακόμα πιο αποδοτικό. Η πλατφόρμα πάντως του νέου μοντέλου της Husqvarna να είναι τέτοια που θα χρησιμοποιηθεί για πολλά ηλεκτρικά μοντέλα που θα ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η street scrambler εκδοχή του KTM 790

Αποκαλύφθηκε το νέο Husqvarna Svartpilen 125

Ηλεκτρικά παιδικά ποδήλατα από τη Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης