Αδιαμφισβήτητα, το Monkey 125 της Honda είναι ένα αγαπημένο μοτοσικλετάκι. Επίσης έχει αποτελέσει και διαχρονικό καμβά custom δημιουργιών, σαν αυτό που θα δούμε σήμερα.

Κάπου εδώ μεσολαβούν η VIBE και η γερμανική SLM Solutions, εταιρείες που εξειδικεύονται στο 3D printing. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, όπως το ξήλωμα δηλαδή των αυθεντικών εξαρτημάτων ώστε να τοποθετηθούν τα επανασχεδιασμένα μέρη, τα οποία κάνουν τη μικρή μοτοσικλέτα της Honda ιδιαζόντως ξεχωριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επανερχόμενοι στο 3D printing, αξίζει να αναφερθούν τα λόγια του ιδρυτή της VIBE, Yann Bakonyi: Στις εκθέσεις βλέπουμε πολλά 3D εξαρτήματα, αλλά συνήθως είναι μόνο για επίδειξη και όχι λειτουργικά. Αυτό το project έχει σκοπό να αποδείξει πως το 3D printing μπορεί να δουλέψει άψογα όταν ενσωματωθεί στη βιομηχανική διαδικασία.

Τώρα, γιατί διάλεξαν το μπόμπο; Η απάντηση του Bakonyi είναι και πάλι κατατοπιστική: Όλοι ξέρουν το Monkey. Αποφασίσαμε να το επανεφεύρουμε γιατί κάθε φορά στη VIBE μάς νοιάζει να λέμε μια ιστορία. Έτσι, θέλαμε να ξαναζωντανέψουμε τις παιδικές αναμνήσεις πολλών αναβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, το κόστος για αυτές τις… τρισδιάστατα τυπωμένες αναμνήσεις φτάνει το ποσό των 30.000 δολαρίων, πιο ακριβό από ένα νέο CBR1000RR-R. Περί ορέξεως όμως…

Πηγή: Visordown.com
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης