Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Indian έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη θρυλική φίρμα ουίσκι Jack Daniel’s στην Αμερική καθώς τα Μόλις 107 Indian Challenger Jack Daniel’s Dark Horse θα κατασκευαστούν.τελευταία χρόνια πάντα συνεργάζονται και παράγουν κοινά premium προϊόντα. Για το 2021 η συνεργασία μας δίνει μια πολύ ξεχωριστή Indian Challenger η οποία στην ειδική αυτή έκδοση μας παρουσιάζεται ως Challenger Jack Daniel’s Dark Horse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα, η οποία είχε παρουσιαστεί το 2019 ως μια πολύ δυναμική bagger, είναι βαμμένη στο μαύρο χρώμα, αλλά εκείνο που κυριαρχεί είναι το χρώμα του σιταριού σίκαλης (σκούρο χρυσό), από τον καρπό δηλαδή με τον οποίο φτιάχνεται το διάσημο ποτό. Το λογότυπο της Jack Daniel’s βρίσκεται σχεδόν παντού, στη σέλα, στο ρεζερβουάρ, στα μαρσπιέ, ενώ υπάρχει για κάθε μια μοτοσικλέτα ένα ανάγλυφο σήμα της φίρμας από την Montana Silversmiths.

Χειροποίητο σήμα στον κινητήρα με τη σφραγίδα των Montana Silversmiths.

Στις 21 Οκτωβρίου ανοίγουν οι παραγγελίες για το ιδιαίτερο Challenger

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Indian Challenger δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την εμφάνιση. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με πολλά Το Dark Horse είναι εξοπλισμένο με σύστημα αισθητήρων έξι αξόνων IMU που ελέγχει την πρόσφυση της μοτοσικλέτας στις στροφές!ηλεκτρονικά καλούδια όπως LED φωτιστικά σώματα τα οποία προσαρμόζονται αυτόματα, σύστημα ήχου ειδικά σχεδιασμένο για το μοντέλο, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση της Fox, σύστημα αυτόματου πιλότου και σύστημα συνδεσιμότητας Apple CarPlay.

Ο κινητήρας του Indian Challenger Jack Daniel’s Dark Horse είναι ο γνωστός δικύλινδρος V των 1.768 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 178Nm ροπής. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους 320mm εμπρός και τετραπίστονες δαγκάνες. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 377 κιλά.

Η Indian θα ανοίξει τις παραγγελίες του ιδιαίτερου αυτού μοντέλου στις 21 Οκτωβρίου και αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε θα πρέπει αν βιαστείτε. Θα παραχθούν μόλις 107 μονάδες και θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις αγορές του κόσμου με την τιμή να είναι περίπου στις 32.000€!

Το χρώμα προέρχεται από το σιτάρι σίκαλης με το οποίο δημιουργείται το διάσημο ποτό.

Το premium αυτό bagger της Indian κοστίζει 32.000€!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε η Harley Davidson με τη Sportster S

Απίστευτο θέαμα με Harley και Indian να πλαγιάζουν σαν MotoGP

100 χρόνια Chief από την Indian

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης