Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Mondraker παρουσίασε μια νέα σειρά αναρτήσεων για τα ποδήλατά της οι οποίες έχουν τη δυνατότητα Ανάλυση δεδομένων από τις αναρτήσεις για τη μέγιστη δυνατή απόδοσηαποθήκευσης δεδομένων κατά τη διάρκεια της κίνησης του ποδηλάτου. Το σύστημα ονομάζεται Mind και είναι σε θέση να “διαβάζει” 100 φορές το δευτερόλεπτο τα δεδομένα των αναρτήσεων προκειμένου να καταγράφει την κίνηση και τις δυνάμεις που δέχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα λειτουργεί μέσω αισθητήρων οι οποίοι συνεργάζονται με σύστημα πλοήγησης και πληροφορίες ταχύτητας. Μόλις όλες οι πληροφορίες αποθηκευτούν το σύστημα, μέσω της εφαρμογής της Mondraker μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα και να βοηθήσει τον αναβάτη να βελτιώσει τη ρύθμιση των αναρτήσεων για να πάρει το μέγιστο δυνατό από το ποδήλατό του.

Το σύστημα "διαβάζει" την επιφάνεια και προτείνει ρυθμίσεις για όλες τις συνθήκες

Ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τις αναρτήσεις στο οδηγικό του στυλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είναι μια εύκολη εφαρμογή τηλεμετρίας με μοναδικές δυνατότητες και όλα είναι ενσωματωμένα στο ποδήλατο”, τονίζει ένας από τους δημιουργούς του συστήματος της Mondraker. Το σύστημα μετράει και τα άλματα του ποδηλάτου αναλύοντας την πίεση που δέχονται οι αναρτήσεις κατά την προσγείωση, ενώ αναλύει και τη συμπεριφορά του ποδηλάτου σε απότομους λόφους.

Η Mondraker είναι ο πρώτος κατασκευαστής που δημιουργεί ένα τέτοιο σύστημα το οποίο θα βοηθήσει πολύ εκείνους που ακολουθούν το δρόμο του… βουνού!

Το βίντεο παρουσίασης του συστήματος Mind

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τεχνολογία αυτοκινήτου το ηλεκτρικό ποδήλατο της Rimac

Ηλεκτρικά παιδικά ποδήλατα από τη Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης