Εκπτώσεις και δωρεάν έλεγχο προσφέρει η Piaggio

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 12:20
Εκπτώσεις και δωρεάν έλεγχο προσφέρει η Piaggio

Η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών της Piaggio, θέλοντας να επιβραβεύσει την αφοσίωση των Όσοι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο θα πρέπει να τηρούν τα διαστήματα service...πελατών της μάρκας, «τρέχει» μία νέα προωθητική ενέργεια που αφορά στην τεχνική συντήρηση των οχημάτων τους.  

Συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως και δωρεάν έλεγχος στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης) συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα), ελαστικών και ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κ.λπ.).

Οι προσφορές ισχύουν και για μοτοσικλέτες Vespa

Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση

Η προσφορά της Piaggio Hellas ισχύει μέχρι τις 15 Μαΐου 2017 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του ομίλου (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Οι προσφορές αφορούν σε εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Piaggio πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τον πιο κοντινό σε εσάς εξουσιοδοτημένο επισκευαστή πατήστε ΕΔΩΚαι οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών της Aprilia μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 15:26