Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio έχει κάνει σημαντικό άνοιγμα στην Ασιατική αγορά και τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει πολλά Η Vespa Pic Nic θα είναι διαθέσιμη σε 3 χρωματισμούς, λευκό, πράσινο και γκρινέα μοντέλα στις χώρες εκείνης της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο πως καλύτερο scooter της Ινδίας ψηφίστηκε το Aprilia SXR160 φέτος κάτι που δείχνει ότι ο ιταλικός κολοσσός επενδύει πολλά σε αυτήν την περιοχή του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο δείγμα της αφοσίωσης της Piaggio στην Ασία είναι η παρουσίαση μιας νέας έκδοσης της Vespa Primavera με την κωδική ονομασία Pic Nic. Πρόκειται για την πανέμορφη ιταλική Vespa Primavera 150 η οποία διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες ικανές να την κάνουν να ξεχωρίσει από την απλή έκδοση.

Vespa Primavera Pic Nic στην Μαλαισία και στην Ινδονησία

Έτοιμη για ένα ολοκληρωμένο πικ νικ στο πάρκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εμπρός και το πίσω μέρος έχουμε σχάρες χρωμιωμένες με καφέ δερμάτινα λουριά, καφέ σέλα και μια Απίστευτο ιταλικό ύφος και στιλ από τη Vespa Primaveraιδιαίτερη τσάντα πικ νικ η οποία εφαρμόζεται στο πίσω μέρος του scooter. Μαζί δίνεται και μια εκλεπτυσμένη κουβέρτα για να στρώσεις πάνω το πιν νικ σου. Μέσα στην τσάντα υπάρχει μια έξτρα θήκη που παίζει το ρόλο του ψυγείου και ένα παγούρι για δροσερό νερό. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ένα ιδιαίτερο καπέλο που δίνεται μαζί με όλο το πακέτο σε στιλ Panama.

Στο τεχνικό κομμάτι, η Primavera είναι εξοπλισμένη με τον γνωστό αερόψυκτο κινητήρα των 154,8 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,7 ίππους. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και στα φρένα συναντάμε δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω. Η Vespa Primavera 150 Pic Nic θα παραχθεί σε μόλις 39 μονάδες για τη Μαλαισία.

Το καπέλο τύπου Panama είναι όλα τα λεφτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θρυλική Vespa έγινε 75 ετών

Συμφωνία Piaggio και Trimble για βοηθητικά ρομπότ

Τον Ιούνιο το νέο ηλεκτρικό scooter της Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης