Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Harley Davidson είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2021 ότι η συνεργασία με τη Hero MotoCorp είναι Το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας θα είναι μεσαίο roadster κοντά στα 500 κ.εκ.γεγονός και η διάσημη αμερικανική φίρμα ετοιμάζει την επέλασή της στις αγορές της Ασίας. Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια της Harley να εισβάλει στην αγορά της Ασίας τα τελευταία 11 χρόνια με τα προϊόντα της να είναι πολύ ακριβά και μεγάλα για το συγκεκριμένο μέρος του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία παρ΄ όλα αυτά με τη Hero MotoCorp ανοίγει νέους ορίζοντες στο εργοστάσιο από το Μιλγουόκι καθώς η ινδική φίρμα γνωρίζει καλύτερα πώς να κινηθεί στις αγορές. Μάλιστα, εκτός από τη διανομή των μοντέλων της Harley, η Hero θα συνεργαστεί με τους Αμερικανούς για να δημιουργηθεί μια νέα γκάμα μοντέλων τα οποία θα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκείνη την αγορά.

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Harley Davidson σε συνεργασία με τη Hero MotoCorp.

Νέα σειρά μοτοσικλετών ετοιμάζει η Hero σε συνεργασία με τη Harley Davidson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι μειωμένου κόστους σε πρώτη φάση, για να μπορούν να προσελκύσουν το Δεν αποκλείεται τα μικρότερα Harley να ταξιδέψουν και στην Ευρώπη!κοινό της Ασίας, ενώ και το μέγεθος των κινητήρων θα πρέπει να μειωθεί για να ταιριάξει στη φιλοσοφία της συγκεκριμένης αγοράς. Ήδη η Hero MotoCorp δουλεύει πάνω σε ένα μικρό roadster το οποίο θα φέρει ένα νέο λογότυπο στο ρεζερβουάρ του.

Αυτό άλλωστε είναι και το μοναδικό δείγμα γραφής που έχουμε για την ώρα από τη συνεργασία Harley Davidson. Η Hero MotoCorp πάντως είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία της με τη Harley παρουσιάζοντας μεγαλύτερα μοντέλα roadster για να χτυπήσει τον μεγάλο της αντίπαλο στην Ινδία, την Bajaj.

Μαντεύω ότι η Harley Davidson Pan America 1250 δεν θα ταξιδέψει στην Ασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε η Harley Davidson με τη Sportster S

Η LiveWire παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο

Επιστρέφει θριαμβευτικά η σειρά Icon της Harley Davidson

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης