Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής Θανάσης Χούντρας είναι ο επικεφαλής της προσπάθειας…Το πρώτο επίσημο σχολείο εκπαίδευσης οδήγησης μοτοσικλετών για μικρούς αναβάτες εγκαινιάζει την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 13:00 η εταιρεία Μοτοδυναμική ΑΕΕ.

Πρόκειται για το πρώτο Riding School με έδρα το Καπανδρίτη (32 χλμ. Αθηνών – Λαμία) το οποίο απευθύνεται σε παιδιά άνω των πέντε ετών που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης.   

Οι μικροί αναβατες θα μπορούν να μάθουν τα μυστικά της οδήγησης με ασφάλεια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχάριστη δραστηριότητα…
Οι μαθητές της ακαδημίας, από το πρώτο κιόλας μάθημα, οδηγούν τις μικρές μοτοσικλέτες της Yamaha
Την ημέρα των εγκαινίων οι επισκέπτες εκτός από επιδείξεις δεξιοτεχνίας θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον 7ο αγώνα MotoGP στην Καταλονίαστους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της και ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτών, αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να απολαμβάνουν την οδήγηση ως μία ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα. Κύριος στόχος είναι η δομημένη εκπαίδευση αναβατών που μαθαίνουν από μικρή ηλικία όλους τους κανόνες και τα μυστικά της οδήγησης.

Έτσι, σε όποιο βαθμό κι αν αναπτύξουν αργότερα την ενασχόλησή τους με τους δύο τροχούς, απλή μετακίνηση ή και αθλητική εμπλοκή, θα έχουν όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Ο Θανάσης Χούντρας επιβλέπει τις προσπάθειες των αναβατών...

 


Η ακαδημία προσφέρει τις εξής παροχές :

  • Καθοδήγηση των παιδιών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές με τη μορφή «ιδιαίτερου», εξατομικευμένου μαθήματος, σε ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή, προσαρμοσμένη για κάθε ηλικία.  
  • Μοτοσικλέτες Yamaha όλων των τύπων για τα διαφορετικά στάδια εκμάθησης.
  • Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (μπουφάν, κράνη) για τα παιδιά, χωρίς να δημιουργεί την ανάγκη αγοράς αξεσουάρ από τους γονείς από το πρώτα στάδια.  
  • Κλειστές κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των γονέων την ώρα του μαθήματος και αποδυτήρια για τα παιδιά.    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 22950 26378 και 6941 696269  

 

Πρόγραμμα Ημέρας Εγκαινίων:

Ώρα Προσέλευσης: 13.00
Εγκαίνια – Έναρξη παρουσίασης Ακαδημίας/επιδείξεων : 13.30
Έναρξη προβολής αγώνα MOTO-GP : 15.00 με σνακ και αναψυκτικά  

Το Riding School του Θανάση Χούντρα απευθύνεται και σε μεγάλους αναβάτες...
Πριν από την οδήγηση οι μαθητές κάνουν μάθημα θεωρίας...
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης